Top vânzări

Edituri

Nosso Lar

Postat de
De-a lungul istoriei, omul a primit informaţii despre viaţa de după moarte într-un mod progresiv, în funcţie de capacitatea sa de a le asimila. De-a lungul scurtei sale șederipe Pământ, omul este în general prea implicat în activităţile sale lumești pentru a percepe într-un mod conștient realitatea unui nivel de existenţă invizibil. Din aceasta cauză, educaţia sa spirituală a progresat într-o manieră foarte lentă, de la începuturile sale, secole
Karma yoga, deoarece trebuie să fie prezentată la început sub denumirea sa originală este una dintre cele patru mari ramuri yoga aşa-numite clasice ale Orientului. Cu toate că mulţi cercetători ai gândirii hinduse o consideră, uneori, ca fiind mai puţin veche decât jnana yoga şi raja yoga, ea reprezintă totuşi un punct de plecare şi o parte esenţială a învăţăturilor cuprinse în Bhagavad Gita, acest aspect conferindu-i o garanţie suficientă de aut

Vindecarea prin hrană

Postat de
Echilibrul dintre om şi natură este astăzi foarte mult perturbat. Sunt deja evidente toate daunele provocate mediului de un progres tehnologic dominat de setea de profit şi lipsit de judecată: mările şi oceanele poluate, pădurile distruse, găurile în stratul de ozon, ploile acide etc.. Cercetările ştiinţifice au demonstrat legătura strânsă dintre alimentaţia actuală (cu multe preparate chimizate şi artificiale) şi bolile specifice acestei epoci:

Indra Music

Postat de
Dan Bozaru (sub numele său artistic INDRA) este printre puţinii artişti români care au abordat muzica electronică şi care, alături de Klaus Schulze, poate fi considerat cel mai reprezentativ exponent al stilului Berlin School. În peisajul muzicii electronice din România, INDRA apare ca un pionier al acestui gen muzical, datorită stilului său specific şi modului de concepere a pieselor sale.

Este memoria situată în afara creierului?

Postat de
Astăzi nu există o teorie coerentă care să explice funcţionarea memoriei. Ceea ce ştim despre ea poate fi comparat cu o peşteră imensă pe care o luminăm cu o lanternă de buzunar. Fascicolul ei luminează o parte infimă a volumului, lăsând în întuneric spaţii considerabile. De exemplu, nu ştim cum se păstrează şi cum se prelucrează amintirile.
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 7 (1 Pages)