Viata secreta a apei Mărește

Viata secreta a apei

nou

Autor: Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 202

Apa are o memorie proprie, în care ne sunt păstrate gândurile şi rugăciunile. Cu toţii suntem apă, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugăciunile noastre vor fi raspândite în întreaga lume.

Mai multe detalii

29,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Viata este un dar. Ea nu înseamna doar fericire, ci si nefericire. Nefericirea este cararea ce duce la fericire. Fericirea si nefericirea sunt asemenea valurilor care se înalta si coboara din nou: daca nu ar coborî, apa nu s-ar putea înalta, nici n-ar putea curge. Atâta vreme cât cautam fericirea din afara, e putin probabil sa gasim vreodata adevarata fericire. Cautând fericirea, ne cautam, de fapt, pe noi însine. O putem cauta pe tarâmuri îndepartate, dar o vom gasi, în cele din urma, doar în propria palma. O inima plina de iubire si recunostinta este calea spre fericire!
Toate acestea sunt învataturile izvorâte din Viata secreta a apei: Umpleti-va sufletul cu iubire si recunostinta; Rugati-va pentru aceasta lume a noastra si împartasiti mesajul iubirii celor din jur; Dorul de pace si rugaciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; Întelegând ca gândurile si cuvintele noastre au efect asupra lumii, atunci, vom întelege, ca detinem toate mijloacele pentru a ne schimba viata în bine.
Calea ce m-a purtat la cristalele de apa a izvorât din dorinta mea de a vindeca pentru ca am realizat ca puterea de a vindeca este însasi puterea vietii. Am învatat de la aceste cristale ca daca esti sincer cu tine si cauti sa fii si sa faci ceea ce doresti cu adevarat, viata îsi va relua cursul firesc. O data ce ai descoperit ceea ce stii sa faci cel mai bine si îti dai seama ca în directia aceea trebuie sa îti îndrepti atentia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântata. Iar de aici nu mai este mult pâna sa simti ca, într-adevar, o mare schimbare are loc în viata ta. Adica, Fericirea.

În Viata secreta a apei, autorul de bestsellere Masaru Emoto ne poarta de-a lungul fantasticei calatorii a apei pe aceasta planeta, continuând, prin aceasta carte, sa dezvaluie omenirii viata secreta a apei. El ne arata cum sa aplicam întelepciunea apei în propriile noastre vieti; ne arata ca, învatând sa respectam si sa pretuim apa, vom reusi sa facem fata provocarilor secolului al XXI-lea – vom reusi sa ne regeneram planeta. Apa are o memorie proprie, în care ne sunt pastrate gândurile si rugaciunile. Cu totii suntem apa, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugaciunile noastre vor fi raspândite în întreaga lume.

„Ador cărţile cu subiecte care, la o lectură de suprafaţă, par incredibile, pentru că ştiu că fiecare carte de acest gen îmi va lărgi mintea, deşteptându-mi conştiinţa şi dezvăluindu-mi lucruri care, desigur, vor fi apărut cu un anume scop în viaţa mea. O astfel de carte este şi „Viaţa secretă a apei“, unde lucruri complexe sunt prezentate la modul simplu - şi unde lucrurile simple au strălucirea măreaţă a fenomenelor complexe. Opera autorului Masaru Emoto este de o eleganţă aparte şi absolut şocantă prin implicaţiile subiectului prezentat. Pur şi simplu nu am putut lăsa cartea din mână.“ - Neale Donald Walsch, autorul cărţii „Conversaţii cu Dumnezeu“


Cuprinsul cărţii: „Viaţa secretă a apei“

  • Introducere
  • Armonizaţi-vă cu energia hado a fericirii
  • Cântul tămăduitor al apei
  • Ciclurile apei. Ciclurile vieţii.
  • Miracolul hado: explicând inexiplicabilul.
  • Lumea şi apa le putem transforma prin rugăciune
  • Epilog
  • Despre autor

23 alte produse din aceeași categorie: