Adevarata putere a apei Mărește

Adevarata putere a apei

nou

Autor: Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 188, 2 fascicole de planşe full color

Mai multe detalii

29,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Din cartea „Adevărata putere a apei“ a Dr. Masaru Emoto veţi învăţa despre proprietăţile unice ale apei şi abilitatea acesteia de a vă îmbunătăţi sănătatea şi viaţa. Veţi vedea efectul pe care fiecare dintre noi îl are asupra apei - nu numai apa pe care o bem, ci şi apa care reprezintă 70% din corpul nostru şi, cel mai important, ce se petrece cu apa pe măsură ce noi interacţionăm unul cu altul.

Într-o manieră splendidă, cristalele de apă din această carte vă prezintă manifestarea naturii şi viaţa însăşi. Această carte vă oferă ocazia de a avea un gând pozitiv despre apă şi totodată de a cugeta la ceea ce înseamnă să trăiţi sănătoşi şi fericiţi.
Cu cât ştiţi mai multe despre apă, cu atât mai clar vă veţi putea vedea pe dumneavoastră înşivă. Pe măsură ce vă veţi lămuri din ce în ce mai mult, veţi putea observa societatea, naţiunea, lumea, pământul, universul şi, în cele din urmă, fiinţa divină. Asta deoarece „Apa este începutul tuturor lucrurilor”, aşa cum a spus filozoful grec Thales.
Apa pe care o beţi are capacitatea de a vă înbunătăţi sănătatea şi viaţa. Nu este nicio îndoială că atunci când avem o atitudine mentală pozitivă, starea noastră generală se îmbunătăţeşte adesea. Toate acestea se întâmpla datorită conştiinţei dumneavoastră care are capacitatea de a schimba apa. Atunci când multumiţi apei, calitatea ei se îmbunătăţeşte.
Am învăţat de la apă că cel mai greu lucru în viaţă este să fii ignorat şi să nu ţi se dea atenţie. Apa m-a făcut să constientizez că grijile sunt deseori cauza bolilor. Sufletul, înţelegerea profundă şi compasiunea doctorului sunt cele care vindecă pacienţii. Atunci când pacienţii îşi vor putea elimina emoţiile negative, ei vor putea să-şi dezvolte propriile capacităţi de autovindecare.
Atunci când întâlnim lucruri minunate, haideţi să ne simţim unşi pe suflet; deci, haideţi să rezonăm cu vibraţii proaspete şi să rostim cât mai des Marea Declaraţie: „Puterea infinită a universului se întăreşte; lumea a devenit cu adevărat măreaţă şi liniştită.”

„Această carte puternică ne confirmă legatură profundă şi durabilă cu apa – cea mai preţioasă resursă a noastră. Cercetarile doctorului Masaru Emoto ne ajută să înţelegem cum putem să îmbunătăţim relaţiile noastre cu apa, în viaţa de zi cu zi, ne dau speranţe pentru sănătatea lumii în anii care vor veni”. - John Gray, dr. în filozofie, autor al cărţii Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus


Cuprinsul cărţii: „Adevărata putere a apei“

  • Introducere
  • Procesul descoperirii
  • Cunoaşterea apei vă va schimba mintea şi trupul
  • Apa revigorează forţa vieţii
  • Cum puteţi utiliza adevărata putere a apei în viaţa dumneavoastră
  • Cât trăim, să dialogăm cu apa
  • Despre autor

24 alte produse din aceeași categorie: