Forma iubirii Mărește

Forma iubirii

nou

Autor: Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 174 (dintre care 8 full-color)

Un studiu de excepţie despre ştiinţă şi spiritualitate ce are un impact benefic asupra vieţii şi lumii noastre.

Mai multe detalii

25,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

După apariţia bestsellerului Mesajele ascunse din apă şi a filmului What the Bleep Do We Know!?, fascinanta operă a savantului japonez Masaru Emoto a captivat imaginaţia populară şi a lansat o veritabilă mişcare la nivel mondial. Cu ajutorul fotografiei de mare viteză, dr. Emoto a descoperit că apa îngheţată formează cristale care sunt influenţate de gândurile, cuvintele şi emoţiile noastre. Dat fiind că oamenii sunt alcătuiţi în principal din apă, la fel ca şi întreaga planetă, descoperirile sale au semnificaţii extrem de profunde deopotrivă pentru oameni, pentru societatea umană şi pentru mediul ambient.

În cartea Forma iubirii, dr. Emoto ne prezintă noi imagini obţinute prin activitatea sa de cercetare şi, pentru prima dată, ne împărtăşeşte concluziile la care a ajuns în urma acestei activităţi. Folosind un stil clar de conversaţie, el interpretează mesajele ascunse ale uluitoarelor sale fotografii şi ne explică în ce fel ne pot ajuta acestea să găsim răspunsuri la marile întrebări ale vieţii: De unde am venit? De ce ne aflăm aici? Unde vom pleca după moarte?

Prin viziunea diferită pe care ne-o oferă asupra comportamentului nostru unii faţă de ceilalţi, precum şi faţă de planeta pe care vieţuim cu toţii, descoperirile doctorului Emoto ne încurajează să ne reorientăm exclusiv către acţiunile pozitive, care ne pot asigura tuturor un viitor mai bun.

Urmare a cărţii Mesajele ascunse din apă, cartea Forma iubirii ne prezintă o investigaţie fascinantă a modului în care se intersectează ştiinţa şi spiritualitatea, precum şi a impactului pe care îl poate avea această intersectare asupra vieţii noastre şi asupra lumii în care trăim.

Această nouă lucrare a autorului Mesajelor ascunse din apă, declarată bestseller de New York Times, prezintă o viziune revoluţionară asupra vieţii şi a conştiinţei şi furnizează răspunsuri la cele mai profunde întrebări despre existenţă.

„Cărţile lui Masaru Emoto sunt superbe. În urma cercetărilor făcute prin geniala sa metodă fotografică, el a scris cărţi care s-au dovedit o veritabilă comoară mistică. Contribuţia sa la cercetarea conştiinţei spirituale este inestimabilă”. -Caroline M. Myss, autoarea lucrării Anatomia Spiritului


Cuprinsul cartii "Forma iubirii"

PREFAŢĂ...... VII
Capitolul 1
FORMELE IUBIRII REVELATE DE APĂ...... 1
Capitolul 2
CINE EŞTI TU?...... 27
Capitolul 3
ÎNCEPUTUL IUBIRII...... 37
Capitolul 4
CĂLĂTORIA APEI...... 61
Capitolul 5
PUTEREA RUGĂCIUNII...... 125
Capitolul 6
ACORDEAZĂ-TE CU VIBRAŢIA IUBIRII...... 139
EPILOG...... 161

22 alte produse din aceeași categorie: