Oracolul celor 12 Arhangheli Mărește

Oracolul celor 12 Arhangheli

nou

Joc divinatoriu care te ajută să găsești soluții divin inspirate la eventualele probleme cu care te confrunți sau la situațiile de viață care au nevoie de o ghidare divin inspirată.

Editura: Ganesha
Dimensiuni cutie: 10 x 13 x 4 cm
Un set cu 60 de lamele şi o broşură explicativă cu 288 de pagini

Youtube   FILM - Colecția de Oracole

Mai multe detalii

45,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

De ce Oracolul celor 12 Arhangheli?
Pentru a înţelege că abordând orice situaţie, oricât de grea, cu o atitudine spirituală (de altfel singura corectă) succesul divin ne este garantat!
Prin Oracolul celor Doisprezece Arhangheli vom înţelege că în viaţă nu există probleme, ci numai false probleme.

Oracolul celor Doisprezece Arhangheli ne dezvăluie un nou punct de vedere asupra situaţiilor de viaţă şi asupra evenimentelor cu care ne confruntăm. Din acest punct de vedere, toate situaţiile au o rezolvare fericită, simplă şi infailibilă.

Vom înţelege că merită să râdem cât putem de mult, căci viaţa este o iluzie. Vom înţelege că, abordând orice situaţie, oricât de grea, cu o atitudine spirituală – de altfel singura corectă –, succesul divin ne este garantat. Acest punct de vedere magic este cel pe care ni-l oferă cei doisprezece arhangheli ai Oracolului nostru. Prin Oracolul celor Doisprezece Arhangheli, orice situaţie de viaţă care te preocupă va putea fi analizată din prisma Purităţii şi a Adevărului Dumnezeiesc Ultim, a Iertării Divine, a Înţelegerii Superioare Iluminatoare, a Sufletului Trezit şi a Sinelui Divin Nepieritor, a Compasiunii şi a Umorului Divin, a Frumuseţii Dumnezeieşti, a Justiţiei Divine, a Discernământului Perfect, a Clemenţei Divine, a Sacralităţii Pure, a Luminii Nemuririi Spirituale, a Curajului Divin şi a Iubirii Necondiţionate.


Îndrăzneşte să adopţi o nouă manieră de abordare a vieţii – maniera divină, spirituală, sacră –, şi te vei bucura de roadele dulci şi savuroase ale alegerii tale: pacea inimii, armonia şi echilibrul lăuntric, împăcarea sufletească, regăsirea de sine, bucuria de a trăi, forţa spirituală triumfătoare şi fericirea dătătoare de extaz divin.
ÎNDRĂZNEŞTE!

Citeşte AICI un articol despre Atributele Arhanghelilor

14 alte produse din aceeași categorie: