Tarotul Epinal Mărește

Tarotul Epinal

nou

Momentan indisponibil - tiraj epuizat. Se poate precomanda, se va livra in termen de 14 zile
Editura: Ganesha
Dimensiuni cutie: 11 x 13 cm
Cutia conține o broșură explicativă cu 128 de pagini și 78 de lamele

Youtube   FILM - Colecția de Oracole

Mai multe detalii

45,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Lamelele de Tarot au fost folosite mai ales pentru a interoga Destinul despre Prezent și Viitor. Ele vorbesc și despre Trecut, dacă acesta are anumite repercusiuni asupra Prezentului sau Viitorului celui care consultă jocul de divinație Tarot. Dacă jocul de divinație Tarot este și astăzi la loc
de mare cinste, aceasta se datorează faptului că și-a dovedit din plin utilitatea! A străbătut secolele fără a-și pierde absolut deloc din puterea lui magică. Dimpotrivă, a luat amploare, s-a extins. Cele mai mari
personalități ale acestei lumi îi cer sfatul. Nu ne rămâne decât să-l folosim și noi la rândul nostru în mod rodnic și să învățăm să interpretăm cu exactitate prețioasele îndrumări pe care el ni le oferă.


Această versiune de tarot a fost tipărită în 1830 de Jean-Charles Pellerin (1756-1836), celebru ilustrator și designer născut în orașul Epinal, Franța.
Lucrarea, grandioasă în felul ei, are la bază munca migăloasă de gravare în lemn a marelui creator de imagini al epocii napoleoniene, celebrul gravor Georgin.

10 alte produse din aceeași categorie: