Acum 2000 de ani în urmă Mărește

Acum 2000 de ani în urmă

nou

Autor: Chico Xavier
Editura: Ganesha
Format: 13x20 cm
Număr pagini: 480

Youtube   FILM - Colecția Chico Xavier

Mai multe detalii

50,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Publius Lentulus (Emanuel) Îl întâlnește pe Cristos pe malul Lacului Genizaret; Publius venise să Îl roage pe Iisus să-i vindece fiica, pe nume Flavia, bolnavă de lepră. Copleșit de emoții pe care nu le mai simțise niciodată, el Îl aude pe Maestru spunându-i:
„Ar f fost mai bine dacă veneai în public și la lumina zilei, pentru a învăța o dată pentru totdeauna lecția sublimă a credinței și a umilinței. După mulți ani în care te-ai abătut de la calea binelui din cauza greșelilor tale grave, ai ajuns astăzi în punctul de cotitură al renașterii tale spirituale. Depinde însă de tine să profiți de el, fie acum, fie peste câteva milenii...
Dar nimeni nu-ți poate impune ceva împotriva voinței tale, dacă tu vrei să nesocotești acest moment binecuvântat pentru un timp nedefinit!”
Îl vede pe Iisus când se roagă. Chiar din acea noapte, starea sănătății fiicei sale se îmbunătățește vizibil, până când ea este complet vindecată.
Care sunt urmările acestei întâlniri cu Maestrul Dumnezeiesc?
- Flavia este vindecată.
- Livia, soția lui Publius, o femeie patriciană, se convertește la creștinism.
- Publius se întoarce la treburile lui politice, dar refuză să creadă că Iisus a fost Cel care i-a vindecat fiica.
Emanuel povestește această experiență personală cu bogăția de detalii care caracterizează toate cărțile sale, astfel încât să putem reflecta asupra „momentelor” prețioase care ne sunt oferite de-a lungul vieții, momente ce sunt adesea irosite, întârziindu-ne astfel progresul și evoluția spirituală.


25 alte produse din aceeași categorie: