Viața continuă în lumea de dincolo Mărește

Viața continuă în lumea de dincolo

nou

Autor: Chico Xavier 
Editura: Ganesha
Format: 13 x 20  cm
Numar pagini: 336

Mai multe detalii

35,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

O carte despre multe elemente ce țin de propria noastră poveste în timp și spațiu, îndemnându-ne să medităm și să ne autoexaminăm, realizând că viața continuă, plină de speranță și efort, progres și realizări în fiecare sector al vieții cosmice, cu respectarea legilor divine.

Reîncarnarea rămâne o problemă controversată care con- tinuă să facă să curgă încă multă cerneală. Soluţia ar rezida în raporturile analogice şi, în principal, în legea ciclicității. Există, de exemplu, o analogie între comportamentul planetelor şi cel al globulelor sanguine, şi acest exemplu poate fi raportat la orice sevă vegetală; pot fi date astfel nenumărate exemple de fenomene ciclice, a căror sinteză este: un ciclu se închide după ce a răspândit viaţa prin ascensiunea şi căderea sa între două nivele de densităţi diferite. Tot ce este materie va deveni spirit.

Această viaţă de după moarte poate fi mai lungă sau mai scurtă, dar este finită ca durată, deci, la un moment dat, expi- rând timpul necesar de şedere în planurile subtile ale manifes- tării, omul trebuie să se reîncarneze. Aceasta se va petrece pe Pământ sau pe o altă planetă. Doctor Papus spune că: „Înainte de a reveni pe Pământ, sau pe o altă planetă, orice spirit vede încercările pe care le va avea de trecut şi nu se reîncarnează decât după ce le-a acceptat în mod conştient”.

24 alte produse din aceeași categorie: