Oracolul faimos al marilor iubiri romantice legendare

nou

Editura Ganesha

dimensiuni cutie 10 x 11,5 x 2,5 cm

Un set cu 40 de lamele și o broșură cu 168 de pagini

Mai multe detalii

90,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

În lumea noastră contemporană, în care conștiința de sine tinde să devină o prioritate, problema împărtășirii iubirii a devenit o preocupare cvasi-universală. Scopul acestui Oracol este acela de a răspunde la întrebările existențiale venite atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor.

Prin intermediul a 40 de lamele, el ne dezvăluie modul în care jocurile iubirii țes provocările legate de frivolitate și seriozitate. Spiritul jocului își trage forța din curgerea evenimentelor banale și se inspiră din relațiile amoroase, cu urcușurile și coborâșurile lor. Vouă, celor care vă înfiorați la gândul de a gusta plăcerile iubirii fără teama de a fi copleșiți de nebunia iubirii, vouă, celor care doriți să deveniți adevărați stăpâni ai emoțiilor, vouă vă este adresat acest Oracol ce vă poate servi drept îndrumar. De-a lungul lecturii acestui Oracol, s-ar putea să apară pur și simplu în voi dorința de a da o nouă șansă iubirii de a veni în viața voastră.

Sensul unui oracol este acela de a descoperi realități dincolo de viziunea noastră obișnuită, întrucât ceea ce guvernează lumea nu se află în domeniul vizibilului, ci în cel nevăzut. Prin urmare, acest Oracol a fost structurat sub forma unui îndrumător, care îți șoptește la ureche cuvinte înțelepte și liniștitoare. Am ales un limbaj intim și sensibil, care să poată atinge inima. Va fi de ajuns o lamelă sau un mesaj pentru a vă amplifica fervoarea iubirii și a vă redirecționa destinul spre căi mult mai fertile.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)