Oracolul trezirii depline, armonioase a sufletului

nou

Editura Ganesha

dimensiuni cutie 10 x 11,5 x 2,8 cm

Un set cu 52 de lamele și o broșură cu 256 de pagini

Mai multe detalii

90,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Acest joc este conceput pentru a ne ajuta să explorăm toate aspectele din propria ființă, pentru a descoperi cine suntem cu adevărat.
Dacă putem să ne gestionăm emoțiile fără a le suprima, dacă putem să ne acceptăm  atât calitățile, cât și defectele, dacă înțelegem cum să reacționăm                                 în funcție de diferitele circumstanțe ale vieții, atunci vom fi liberi să ne manifestăm esența dumnezeiască și minunatele înzestrări, să ne împli-nim menirea pe care ne-am asumat-o.
Acest pachet cuprinde 52 de lamele împărțite în 4 familii a câte unsprezece lamele și o familie formată din opt lamele. Aceste familii acoperă diferite aspecte ale psihicului nostru: Lumină, Umbră, Emoții ale Luminii, Emoții ale Umbrei și Dualitatea. În familiile   de Emoții, unele lamele reprezintă emoții reale, în timp ce altele reprezintă mai mult anumite stări de spirit, care sunt totuși important de explorat, deoarece adesea provoacă în noi reacții emoționale puternice sau sunt rezultatul unor emoții reprimate, nerecunoscute, sau despre care emitem judecăți limitatoare.
Scopul acestui joc este acela de a ne ajuta să ne descoperim pe noi înșine și sfera noastră emoțională, pentru a înțelege modul în care reacționăm și cauzele care ne determină să ne manifestăm într-un anumit fel. Această conștientizare ne va
ajuta să ne eliberăm de schemele redundante și limitatoare care, uneori, pot fi chiar distructive.
Fiecare lamelă din acest joc este ilustrată cu o imagine inspirată, care este însoțită de o explicație și o poveste, prezentate în Ghidul practic, pentru a ne ajuta să intrăm în  contact cu aspectul reprezentat, ca și cum ar fi un personaj ce întruchipează o fațetă a personalității noastre. Acest joc este foarte special, deoarece lamelele sunt menite să    ne ghideze în profunzime, pe măsură ce ne continuăm explorarea.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)