Dumnezeu ne poate ajuta să atingem și să redobândim o stare de sănătate deplină și miraculoasă Mărește

Dumnezeu ne poate ajuta să atingem și să redobândim o stare de sănătate deplină și miraculoasă

nou

Autor: Raphael Gabuthelon
Editura: Editura Ganesha
Format: 20 x 13 cm
Număr pagini: 208

Mai multe detalii

30,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Aveți la îndemână o carte deosebit de valoroasă, care vă poate ajuta să porniți imediat într-una dintre cele mai interesante expediții posibile, ce implică explorarea benefică a trupului, a conștiinței, dar și trezirea sufletului. Chiar înainte de a încheia să studiați această carte excepțională, veți fi uimiți, dar totodată veți fi înălțați și inspirați să descoperiți că, în realitate, Sursa noastră Supremă, Dumnezeu, a oferit deja, inclusiv omenirii actuale de pe planeta Pământ, un mineral natural, gratuit, ce ne poate ajuta să ne impulsionăm și să ne structurăm un sistem imunitar excelent. Această substanță naturală există din abundență pe această planetă. Respectivul mineral este exact ceea ce trupul nostru are fără încetare nevoie și ne ajută, atunci când este utilizat într-un mod înțelept, prin intermediul anumitor rețete, fiind dozat în cantități corecte, să spunem pentru totdeauna adio anumitor boli cumplite, cum ar fi cancerul, diabetul, SIDA, dar și alte afecțiuni majore sau minore ce afectează din păcate în prezent omenirea de pe această planetă ultraindustrializată. Toate informațiile inedite ce sunt oferite în acest context au o valoare imensă și totodată sunt gratuite.

Toate aceste dezvăluiri pot fi considerate inestimabile în contextul unui interes ce vizează o binevenită educație naturistă. Acest produs unic, care este totodată un excelent mineral, costă în mod normal infim atunci când ne decidem să îl includem într-o dozare personală ce vizează fie vindecarea, fie o întreținere zilnică a sănătății, ce este abordată pe o cale perfect naturală. Este tocmai de aceea foarte important să vă dați seama de valoarea cu totul extraordinară a acestui mineral care prezintă o frecvență de vibrație înaltă, generează un proces de rezonanță cu energia subtilă sublimă dumnezeiască a Sfințeniei Dumnezeiești.

Aveți astfel acces la o autentică sursă surprinzătoare de informații ce sunt dezvăluite în premieră pentru fiecare dintre voi, dar și pentru toți cei dragi din jurul vostru pe care veți aspira să îi ajutați în acest mod.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)