Toată lumea ce merita chiar merită să fie fericita

ISBN 978-606-8742-70-0

nou

Ghid ilustrat de-spre fericire

Autor: Felicia Perennis
Editura: Ganesha
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 128
ISBN: 978-606-8742-70-0

Mai multe detalii

20,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Cartea *magică* ce îți va transformarea viața, cu textele (inteligente) și ilustrațiile (puțin stângace) ale autoarei Felicia Perenis - cea mai nouă și entuziastă antrenoare de fericire, cu diplomă în fericirea internațională.
Ghid ilustrat de-spre fericire pentru că toată lumea ce merită, chiar merită să fie fericită!

Ei, DA, fericirea necesită multă muncă, dar merită din plin!

Fă un legământ aici:
1) Pune-ți mâna stângă pe inimă
2) Închide ochii (citește mai întâi jurământul până la capăt)
3) Pune mâna dreaptă aici (pe carte)
4) Repetă de 10.000 de ori: "Promit că voi urma toate sfaturile luminoase oferite în această carte, pentru  a fi cât mai fericit cu putință, în fiecare zi, pe această planetă!"

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

O frumusete de carte care ne invata cum sa fim fericiti,unde gasim fericirea si cum o putem pastra pentru totdeauna, chiar daca noi poate nu o simtim mereu????Am inceput aceasta carte in seara aceasta si tot in seara asta am terminat-o.A fost o carticica foarte usoara, care ne prezinta fericirea, prin exemple clare si amuzante, fara termeni filozofici????M-am simtit foarte bine citind-o si mi-a facut seara mult mai frumoasa????❤️Sper sa reusesc sa schimb la mine niste lucruri precizate in cartea aceasta, pentru a deveni o persoana mult mai fericita si sa reusesc sa imprastii aceasta fericire si persoanelor din jurul meu ????
Recomand cu mare drag aceasta carte, care poate fi citita cu un ceai in mana, langa foc????❤️Puteti chiar sa o faceti cadou de Craciun, cred ca veti face foarte fericita acea persoana ????????❤️

Was this comment useful to you? Yes No

Este tare draguta!!!! Trebuie sa o incercati. Adopta un subiect al fericirii intr-un mod amuzant si placut. Am citit-o parca inaintea unui test si m-a facut sa ma simt mult mai bine

Was this comment useful to you? Yes No