Dieta sanatatii infloritoare

ISBN 978-606-8742-63-2

nou

Autor: Anonimus
Editura: Ganesha
Format: 13 x 20  cm
Numar pagini: 80
ISBN: 978-606-8742-63-2

Mai multe detalii

20,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Ceea ce face ca această carte să fie foarte diferită de atâtea alte cărți pe tema sănătății şi a pierderii în greutate este faptul că se bazează pe metode spirituale, ancestrale, dovedite – şi în plus, extrem de eficiente.  Această uşurință a întregii ființe, această bunăstare a trupului şi a sufletului şi tot ce rezultă din ele constituie rezultatul său cel mai frumos; acestea sunt aspectele pe care le vei găsi în această carte.

În această carte pledez pentru o raportare relaxată la tema alimentației, căci postul este cel care echilibrează și menține echilibrul – și nu calculul caloriilor. Nu veți găsi aici nicio rețetă, pentru că puteți mânca de toate, chiar de toate! Aceasta este, în „jungla” regimurilor de tot felul, o oază de pace, în condițiile în care lista alimentelor pe care trebuie sau nu trebuie să le mâncați se lungește din ce în ce mai mult: într-o zi zahărul și grăsimile animale sunt pe lista neagră, în altă zi sursele de carbohidrați,32/sunt cei care se întreabă ce mai pot pune atunci în farfurie și se simt complet depășiți, dezorientați.

Cu unele excepții, nu există alimente a priori „nocive” – de fiecare dată este mai degrabă o chestiune de măsură. De exemplu, în Asia, în știința ayurvedică a alimentației, mâncărurile dulci sunt indispensabile și sănătoase pentru anumite tipologii fizice.
Nu există o regulă generală, aplicabilă tuturor. Dietele radicale sunt în general mai mult dăunătoare decât folositoare. Iar cel care se autoflagelează și renunță la mâncărurile lui preferate riscă să se năpustească apoi asupra mâncării, din frustrare.
De altfel, nu există un mod de alimentație valabil pentru toți.

Actul de a ne hrăni este la fel de individual ca și restul vieții. În prezent, știință oficială nu știe cu precizie de la ce prag încolo sunt carbohidrații, zahărul sau grăsimile cu adevărat dăunătoare
pentru o persoană sănătoasă. Este mult mai important să avem grijă ca alimentația noastră să fie foarte variată.
Destindeți-vă! Dăruiți-vă în mod regulat – și din plin – câte ceva: fie alimente, fie odihnă, fie o încetinire, un post, vidul.

  Atunci când mâncați, mâncați. Atunci când postiți, postiți. Pur și simplu.
În această carte vreau să vă ajut – pornind de la propria mea experiență și cunoaștere – să depășiți diferitele obstacole pe care le puteți întâlni pe această cale a postului.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)