Orgasmul multiplu Mărește

Arta secretă a orgasmului euforic multiplu

nou

Un ghid supersavuros și incitant pentru a înțelege și a aprofunda erosul tantric sublim

Autor: Hermina Seraphim
Editura: Ganesha
Format: 14,5 x 20,5 cm
Numar pagini: 368

Mai multe detalii

55,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Te provoaca fara sa te judece. Te învata fara sa te priveasca de sus. Te îmbratiseaza fara sa te sufoce.
Îti reveleaza enigmatice peisaje ale propriei tale lumi interioare.
Si mai presus de toate, îti arata cu umor spumos, empatie si inteligenta cine esti si cine poti deveni în relatia de iubire.
Clara, convingatoare si usor de pus în practica, aceasta carte dezvaluie ca si femeile, si barbatii au capacitatea sa traiasca orgasme în cascada si sa plonjeze în starea absoluta de extaz.
Vrei sa fructifici acest adevar? Primesti acum toate instrumentele de care ai nevoie: explicatii teoretice solide, practici, tehnici si informatii secrete.
Cu un mesaj proaspat si curajos, paginile de fata au potentialul sa-ti transforme relatia cu tine însuti si cu fiinta iubita. Iar în cele din urma sa-ti revolutioneze nu doar perspectiva asupra erosului, ci viata pe de-a-ntregul.

Vrei să ştii cum îţi poţi trăi la maximum preţioasa viaţă? Cum să participi la ea, cum să te bucuri cu adevărat de ceea ce-ţi oferă?
Vrei să te simţi unit cu lumea şi fiecare zi să fie pentru tine un dar, o sărbătoare? Există o cale sigură, bătătorită de milenii.

Nu cred că există om pe lume care să nu fi simţit, măcar o dată, cum sufletul lui prinde aripi. Şi, ajutat de noile sale accesorii îngereşti, să nu simtă că se poate avânta până în cele mai înalte ceruri.
Cu simţământul puternic că acest Univers este sublim, şi mai ales viu. Cu certitudinea că există o Forţă infinit inteligentă care acţionează în permanenţă, ordonând în mod desăvârşit totul. O forţă centrată în jurul Celui Tăcut şi Preaînţelept, având drept unic scop împlinirea voinţei Lui.
Vrem să ne trăim fiecare clipă într-o armonie deplină cu întregul Univers? Tot ceea ce avem de făcut este să intrăm în adevărată comuniune cu această dumnezeiască şi unică Forţă ce ne uneşte cu Întregul.

Cum?
Printr-un gest simplu, dar sublim şi transformator. Dăruindu-I chiar lui Dumnezeu Tatăl, cu deplină sinceritate şi umilinţă, roadele tuturor acţiunilor noastre.
Ne conectăm astfel la cel mai înalt nivel al existenţei, împărtăşindune din misterele Creaţiei şi ale Creatorului ei. Ne simţim inspiraţi, ghidaţi şi ajutaţi, perfect integraţi în armonia universală care ne
îmbrăţişează neîncetat. Căci, într-un mod misterios, Dumnezeu Însuşi devine Cel care acţionează atunci prin noi.
Pentru gestul simplu, dar profund transformator al consacrării nu avem nevoie de cunoştinţe filosofice ori metafizice, nu e nevoie să ştim pe dinafară conceptele religioase ale Orientului sau ale Occidentului.
Tot ce avem de făcut este să fim deschişi lăuntric şi lucizi.

Exerciţiu
Ne aşezăm. Coloana este dreaptă şi capul în prelungirea coloanei.
Închidem ochii şi urmărim să ne relaxăm cât mai bine fizic, psihic şi mental. Eliminăm orice fel de gânduri, idei sau stări nu tocmai benefice care încă ne zumzăie prin cap. Aspirăm cu sinceritate
către tot ceea ce este bun, frumos, universal valabil, cosmic, sacru.
Oferim acum cu sinceritate şi în mod necondiţionat roadele acţiunilor noastre lui Dumnezeu Tatăl.
Fiecare dintre noi îşi poate formula această cerere cu propriile sale cuvinte.

Oferirea roadelor acţiunilor noastre nu implică însă şi faptul că au fost primite. Dacă cererea ne-a fost acceptată, vom percepe răspunsul dumnezeiesc, sub forma unui flux extatic şi transcendent, ce vine de
undeva de deasupra capului şi ne inundă de sus în jos întreaga fiinţă.
Suntem instantaneu proiectaţi într-o stare superioară de conştiinţă – A FI.
Dacă nu simţim nimic însă, este posibil ca acţiunea pe care intenţionăm să o facem să nu se înscrie în legile armoniei universale. Pentru a fi siguri că absenţa răspunsului nu a fost generată de plimbările haotice ale gândurilor noastre, putem repeta încă de două ori consacrarea. Dacă nici după asta nu simţim nimic, cel mai înţelept ar fi să renunţăm la acea acţiune... Poate nu este cel mai bun context spaţio-temporal sau poate
este necesar să ne revizuim motivele pentru care vrem s-o realizăm.

Dacă cererea noastră a fost acceptată, atunci ceea ce suntem pe cale să întreprindem este bun şi plăcut lui Dumnezeu.

8 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

efectiv te incita sa experimentezi

Recomand ! Este una dintre cele mai complete și savuroase lucrări despre starea de erotism elevat și .... efectiv te incita sa experimentezi stările de orgasm cu toate noantele lor .... mult mai multe decât știam sau credeam noi ca exista

Was this comment useful to you? Yes No