Adevaruri zguduitoare despre conspiratia bancara si sclavia moderna a dobanzii, vol3 Mărește

Adevăruri zguduitoare despre conspirația bancară și sclavia modernă a dobânzii, Vol. 3

nou

Autor: Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Format: 15x21 cm
Numar pagini: 240

+ DVD cadou

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Dezvaluiri despre modul in care intreaga omenire este escrocata si jefuita prin vicleana practica legiferata a cametei de catre marii bancheri ai lumii – manipulatorii criminali din umbra ce orchestreaza diabolicele crize financiare, razboaiele devastatoare, foametea si pandemiile.

Este cvasi-evident pentru noi toti ca la ora actuala intreaga lume trece printr-o starea acuta de criza economica si financiara. Desi se incearca inocularea insidioasa prin mass-media a ideii ca aceasta criza este un fenomen de economic „perfect natural”, adevarul este ca ea a fost declansata in mod artificial, prin folosirea perversa a unor parghii financiar-bancare si prin manipularea subversiva a masei monetare de catre asa-zisii „iluminati” ce conduc din umbra organizatia satanica a francmasoneriei mondiale si care urmaresc, totodata, sa introneze prin eforturi disperate o asa-zisa Noua Ordine Mondiala si statul fascist planetar unic, in care toti oamenii vor fi inrobiti si in permananta supravegheati, avand implant sub piele cumplitul cip RFID.

Lucrarea de fata dezvaluie pentru prima data in Romania adevaratele cauze ale crizelor financiare, ce sunt legate de uneltirile tenebroase ale gruparii diabolice a asa-zisilor „iluminati”, care si-a intins tentaculele otravite in intreaga lume si care actioneaza din umbra de generatii intregi, atat prin intermediul sectei malefice a francmasoneriei, cat si prin tot felul de organizatii-paravan mondialiste, precum sunt Grupul Bilderberg, Consiliul pentru Relatii Externe, Comisia Trilaterala etc. in aceasta carte sunt explicate pe intelesul tuturor, cu argumente pertinente si cu o multime de date concrete, aspectele ce au fost tainuite multa vreme ale complotului ce este urzit cu o mare viclenie de clanurile malefice ale asa-zisei „elite”: Rothschild, Rockefeller, Morgan, Schiff, Warburg etc.

Acesta carte ne permite totodata sa urmarim „firul rosu” al conspiratiei incepand inca din secolul al XVII-lea si ne conduce pana in epoca moderna, perioada in care au fost apoi infiintate in unele state bancile centrale (cu capital privat), cum ar fi Banca Olandei si Banca Angliei din Europa sau Banca Rezervei Federale din America.

Sunt demascate cu mult curaj si apoi sunt explicate mecanismul pervers al asa-ziselor rezerve fractionare si inselatoria veche de mii de ani a imprumutului cu camata (sau, altfel spus, cu dobanda), ce reprezinta de fapt castigul necinstit si nemuncit al tuturor camatarilor, reciclati in timpurile noastre ca fiind niste „onorabili” bancheri, ce sunt totodata membrii ai elitei politice si economice. Hipnotizati cu viclenie si spalati pe creier de reclamele televizate ale trusturilor mass-media detinute de capii francmasoneriei, care le inoculeaza in permanenta celor naivi sugestia unor false si interminabile nevoi materiale, cei mai multi oameni sunt in felul acesta prinsi in caruselul dement si fara de sfarsit al acumularii materiale si ajung in cele din urma sa uite ca sunt fiii lui DUMNEZEU si ca singura valoare nepieritoare care li s-a dat de catre Creatorul Suprem este chiar Scanteia Divina (Sinele Nemuritor – ATMAN) ce salasluieste intr-un mod tainic in adancul propriei lor fiinte. Toate traditiile spirituale ale omenirii afirma la unison ca menirea esentiala a omului este, in realitate, revelarea Scanteii Divine din fiinta sa si atingerea unei comuniuni profunde plenare cu DUMNEZEU TATAL. Realizand aceasta, fiinta umana nu va mai putea fi niciodata inrobita de catre vanzatorii de himere, ce sunt in acelasi timp niste indarjiti promotori ai asa-zisei Noi Ordini Mondiale.

Asa cum spunea odinioara Mantuitorul nostru Iisus Hristos, dragostea de DUMNEZEU si „iubirea de arginti” sunt si vor ramane intotdeauna incompatibile: „Nimeni nu poate sa slujeasca la doi stapani, caci sau pe unul il va uri si pe celalalt il va iubi, sau de unul se va lipi si pe celalalt il va dispretui; luati aminte, caci nu puteti sa slujiti si lui DUMNEZEU si lui Mamona” (Matei 6,24).

 

Adevaruri zguduitoare despre conspiratia bancara si sclavia moderna a dobanzii vol. 3 

Aproape toate strategiile si metodele insidioase de control si de aservire pe care clica malefica (a asa-zisilor „iluminati”) de la varful francmasoneriei mondiale le-a pus in practica in restul lumii se regasesc, dincolo de aparente, aici in Romania. De la dictatura bancherilor camatari, de la manipularea vicleana a oamenilor politici, de la indatorarea populatiei naive si credule in conditii dezastruoase, inrobitoare si pana la dobandirea controlului deplin asupra resurselor naturale sau „capusarea” bugetului de stat, toate acestea se petrec sub privirile inconstiente ale romanilor, care isi imagineaza ca traiesc intr-o democratie si ca cei pe care i-au ales pun, fara nicio exceptie, interesele poporului pe primul loc. In realitate, toate acestea sunt iluzii! Nu interesele poporului primeaza, ci ale acelora care urmaresc instituirea unui control deplin asupra tarii noastre si deposedarea, in fapt, a romanilor atat de resursele de care dispun, cat si de anumite parti ale teritoriului lor national.
Genialul poet, ganditor si ziarist politic Mihai Eminescu, care a fost totodata un mare patriot, a infierat indatorarea nesabuita a tarii, inca de acum mai bine de o suta de ani: „Pentru incurcarea (naucirea) judecatii profanilor se cladeste un labirint de cifre si fraze pseudostiintifice, fara cap si fara coada, in care nu se vede exprimata clar nicio idee cumsecade, dar din al caror intreg reiese intentia guvernului ce este vatamatoare intereselor Statului”. (Mihai Eminescu, Mai toate ziarele oficioase... – Timpul, 16 noiembrie 1879, in Opere, vol.X, pag.354).
Probabil ca multi dintre cei care au observat deja ca actualul sistem monetar este putred, se resemneaza gandindu-se cu naivitate ca nu exista o solutie mai buna pentru mersul lumii si ca de bine, de rau, actualul sistem functioneaza si mentine totusi in stare de supravietuire economia mondiala, pentru ca nimeni dintre cei care conduc nu-si doreste sa arunce lumea in haos. In realitate, sistemul financiar este corupt si este manipulat cu o mana de fier, de o clica de oameni fara Dumnezeu, care au ambitia luciferica de a lua in stapanire intreaga lume.
Vestea cea buna pentru noi toti este ca exista totusi solutii economice intelepte si care sunt la indemana. Istoria ne arata ca exista alternative, pe care – din nefericire – asa-zisa elita financiara (care este de fapt, o mana de jefuitori), nu vrea nici sa le cunoastem si nici sa le intelegem, pentru a nu le pune cumva in practica. Din aceasta cauza, astfel de informatii extrem de valoroase nu ajung niciodata la marele public prin intermediul canalelor oficiale de comunicare in masa, pentru ca aceleasi personaje sinistre ce manipuleaza din umbra sistemul bancar sunt totodata cele care detin controlul mijloacelor mass-media.


Cuprinsul cartii „Adevaruri zguduitoare despre conspiratia bancara si sclavia moderna a dobanzii“:

·      IN LOC DE PREFATA

·      INTRODUCERE

·      POVESTE CU TALC, PORNIND DE LA SLOGANUL: „DA-MI NUMAI 5% SI VEI VEDEA APOI CA LUMEA ACEASTA IMI APARTINE“

·      REALITATEA FINANCIARA ZGUDUITOARE SI CEL MAI ADESEA NEBANUITA A LUMII ACTUALE

·      Banii (moneda) si functiile lor. Banii anonimi.

·      Sistemul bancar. Rolul nefast al bancilor centrale. Manipularea monedei.

·      Camata, instrument diabolic. Calcule revelatoare ce demonstreaza escrocheria cametei. Sclavia insidioasa a datoriei.

·      Calculele revelatoare ce demonstreaza escrocheria cametei

·      Sclavia insidioasa a datoriei

·      Sa recapitulam pe scurt

·      Sistemul rezervelor fractionare, cancerul sistemului bancar. Multiplicatorul banilor.

·      Mecanismul „boom-bost“, expansiune monetara-contractie monetara, sau inflatie-deflatie

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      TAXELE, IMPOZITELE SI CAMATA (DOBANDA) NE INJUMATATESC CASTIGUL CE NE REVINE DIN PROPRIA NOASTRA MUNCA

·      Viata mai mereu pe credit – o adevarata sclavie moderna pe care o acceptam

·      Drumul inevitabil spre reforma monetara Moneda mondiala - obiectivul real al escrocheriei monetare globale

·      O anecdota cu talc despre credit si valoarea banilor

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      UN SCURT ISTORIC AL BANILOR

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      DEDESUBTURILE DUBIOASE ALE TRECUTULUI FINANCIAR AL MARILOR PUTERI ECONOMICE: ANGLIA SI STATELE UNITE

·      infiintarea bancilor centrale ale Olandei si Angliei, sau „camatarii isi schimba parul, dar naravul ba“

·      Banca Olandei, prima banca centrala din istorie

·      Razboiul civil din Anglia. Oliver Cromwell, coada de topor a camatarilor din Olanda

·      O „glorioasa revolutie“ pentru a infiinta Banca Angliei

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      CAMATARII INTERNATIONALI MAI INTAI  AU OCHIT SI APOI AU PUS STAPANIRE PE AMERICA. INFIINTAREA BANCILOR CENTRALE ALE AMERICII

·      Un tablou al economiei perfecte

·      Franklin despre „colonial script“, moneda din colonii

·      Finantarea Guvernului fara taxe

·      Impunerea cametei de catre Banca Angliei

·      Adevarata cauza a Revolutiei Americane

·      Bani fara acoperire in aur. Constituirea primelor banci centrale ale Americii.

·      Aceia care emit moneda, exact aceia sunt cei care controleaza din umbra guvernele

·      Andrew Jackson, presedintele american care a „omorat“ banca centrala

·      Etalonul aur si dobandirea controlului total asupra banilor de catre marii bancheri

·      Tentativa esuata de reintroducere a argintului ca moneda

·      Panica monetara din anul 1907 a pregatit terenul pentru actuala banca centrala americana

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      CREAREA SI FUNCTIONAREA SISTEMULUI OCULT AL REZERVEI FEDERALE – BANCA PRIVATA CE CONTROLEAZA SI LA ORA ACTUALA FINANTELE CELUI MAI PUTERNIC STAT DIN LUME

·      Insula Jekyll – cea mai secreta „expeditie de vanatoare“ a finantei americane

·      „in orice conspiratie este necesar sa se pastreze secretul“

·      Planul Aldrich - Esecul prevazut al primei tentative de legiferare a bancii centrale

·      Legea Glass-Owen adoptata in 1913 (actul de constituire a Sistemului Rezervei Federale) era, de fapt, totuna cu Planul Aldrich

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      CONSILIUL CONSULTATIV FEDERAL – ORGANUL DECIZIONAL CE ACTIONEAZA INTOTDEAUNA DIN UMBRA ASUPRA SISTEMULUI REZERVEI FEDERALE

·      Rolul malefic al clanului Rothschild in crearea si functionarea Sistemului Rezervei Federale

·      „Conexiunea londoneza“ - dependenta absoluta a finantelor americane de bancherii londonezi

·      Cine sunt proprietarii Sistemului Rezervei Federale

·      Ilegalitatile si aberatiile cutrenuratoare ce se afla la baza crearii si functionarii Sistemului Rezervei Federale (FED)

·      Scamatoria la prima vedere incredibila prin care Banca Rezervei Federale creeaza moneda americana

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      DIABOLICUL SISTEM AL REZERVEI FEDERALE DIN AMERICA ESTE UN INSTRUMENT CE ESTE FOLOSIT DE ASA-ZISII „ILUMINATI“ PENTRU DECLANSAREA DIN UMBRA A TUTUROR CRIZELOR MAJORE, ATAT DIN ECONOMIE, CAT SI DIN POLITICA MONDIALA (PERIOADA 1914 - 1930)

·      Primul Razboi Mondial - fructul otravit al uneltirilor camatarilor

·      internationali ce conduc Sistemul Rezervei Federale

·      Cum au reusit stapanii Sistemului Rezervei Federale din SUA sa-i ruineze pe fermierii americani, dezlantuind criza agricola din perioada 1920-1921

·      Conducatorii din umbra ai Sistemului Rezervei Federale (SUA) sunt de fapt niste facatori de bani din nimic

·      Lordul Montagu Norman, fostul guvernator al Bancii Angliei, trage cu viclenie sforile finantelor americane

·      Marea Criza din anul 1929 sau cum au reusit bancherii internationali sa puna mana atat pe banii poporului, cat si pe intreaga economie americana

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      DIABOLICUL SISTEM AL REZERVEI FEDERALE DIN AMERICA ESTE UN INSTRUMENT CE ESTE FOLOSIT DE ASA-ZISII „ILUMINATI“ PENTRU DECLANSAREA DIN UMBRA A TUTUROR CRIZELOR MAJORE, ATAT DIN ECONOMIE CAT SI DIN POLITICA MONDIALA (PERIOADA ANILOR `30 – AL DOILEA RAZBOI MONDIAL)

·      Manevrele viclene din culise prin intermediul carora Banca Rezervei Federale din SUA a acaparat aproape intreaga economie, cat si politica americana in anii `30

·      Secretele dezvaluite ale conexiunii cu Hitler – implicarea insidioasa a bancherilor londonezi in ascensiunea la putere a lui Hitler si in izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial

·      Actionand cu o diabolica viclenie din umbra, bancherii internationali au sustinut atat revolutia, cat si regimul bolsevic

·      Un raport din anul 1976 al Congresului SUA dezvaluie pentru toata lumea faptul ca dominatia clanurilor de camatari este binecunoscuta, dar cu toate acestea nu se iau niciodata niciun fel de masuri spre a fi stopata

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      ASCENSIUNEA SI DOMINATIA FINANCIARA MONDIALA A CLANULUI ROTHSCHILD. PROTOCOALELE FRANCMASONICE XX-XXIV – PLANUL DIABOLIC PENTRU SUBJUGAREA FINANCIARA A INTREGII LUMI. ASASINATUL, UNA DINTRE METODELE CRIMINALE PRIN CARE OCULTA FINANCIARA A ELIMINAT PRESEDINTII PATRIOTI SI OPOZANTII. ASASINAREA PRESEDINTELUI KENNEDY, UN CAZ EDIFICATOR CARE PROBEAZA EXISTENTA UNEI CONSPIRATII A MARILOR BANCHERI INTERNATIONALI

·      Ascensiunea si dominatia financiara mondiala a clanului Rothschild

·      Protocoalele francmasonice XX-XXIV - planul diabolic al asa-zisilor „iluminati“ pentru subjugarea financiara si inrobirea economica a intregii lumi

·      Presedintele Kennedy a fost asasinat de catre capii ocultei financiare datorita masurilor pe care acesta tocmai le decisese pentru incetarea dominatiei Bancii Rezervei Federale (SUA)

·      Cateva observatii semnificative cu privire la contextul asasinarii presedintelui Kennedy

·      Simbolismul deja clasic al bancnotei de un dolar

·      Idei esentiale ce sunt demne de retinut

·      ASASINII ECONOMICI - JEFUIREA SALBATICA A RESURSELOR NATURALE DE CATRE MARILE CORPORATII IN COMPLICITATE CU ANUMITE ORGANISME FINANCIARE SUPRANATIONALE SI CU FELURITE GRUPARI GLOBALISTE OCULTE

·      Principalele organisme financiare supranationale manevrate din culise de gruparile globaliste oculte

·      Banca Reglementelor Internationale (Bank for International Settlements – BIS). Fosta banca nazista aspira sa devina banca centrala mondiala

·      Structurile financiare create la Bretton Woods: Banca Mondiala si Fondul Monetar International

·      Efectele devastatoare ale proiectelor Bancii Mondiale si ale monopolurilor corporatiste asupra tarilor sarace.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)