Marea evanghelie a lui Ioan, vol. 11

ISBN: 978-606-918-047-1

nou

Autor: Jakob Lorber
Editura: Shambala
Anul: 2018
Format: 20x29 cm
Numar pagini: 256

Mai multe detalii

53,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Marea Evanghelie a lui Ioan este o opera de o uimitoare anvergura, complexitate si mai ales profunzime spirituala ce se constituie ca o dovada ca Dumnezeu continua sa ofere noi revelatii prin cei ce au sufletul curat si inima deschisa.

In Marea Evanghelie sunt aduse completari extraordinar de valoroase celor patru Evanghelii din Noul Testament, fiind redate intr-o maniera mult mai directa faptele si invataturile Mantuitorului. Atat prin informatiile oferite, cat si prin starile de constiinta pe care le trezeste, lucrarea are un impact deosebit de profund asupra celui ce o citeste cu inima deschisa.

Marea Evanghelie a lui Ioan ofera o noua imagine asupra lumii, integrata intr-o perfecta armonie universala. Sunt prezentate informatii clare si inedite despre Creatie, despre ingeri, cosmogonie, lumea astrala, religiile asiatice si africane, materie, suflet si spirit. Lucrarea este strabatuta pe tot parcursul ei de cea mai inalta intelepciune divina care lumineaza intreaga Creatie. Ea arata oamenilor o cale simpla spre desavarsire spirituala, cale usor accesibila oricui urmeaza cu seriozitate, plin de entuziasm si perseverenta invataturile lui Iisus.

Intr-o maniera expresiva si captivanta, Marea Evanghelie a lui Ioan prezinta situatii, descrie miracole, explica parabole sau ofera intelegerea unor fenomene fizice si cosmice. In paralel, este mereu impulsionata credinta si dragostea de Dumnezeu, dar nu intr-un mod teoretic, ci exemplificate prin dialogurile si transformarile extraordinare ce apar in vietile personajelor.

Printre lectiile spirituale oferite, se poate distinge cea a importantei liberului arbitru. Astfel, iadul si raiul sunt vazute de narator (insusi Iisus) ca avand corespondente in dimensiunea tainica a fiintelor noastre, iar aceste corespondente sunt animate de trairile pe care le dezvoltam inca din timpul vietii fizice. Faptele, gandurile si aspiratiile noastre ne plaseaza fie in ordinea si armonia divina, fie in afara acesteia.

Redactarea lucrarii Marea Evanghelie a lui Ioan  reprezinta un miracol dumnezeiesc deoarece ea a fost transmisa integral prin dicteu divin. Intrucat Jacob Lorber, misticul care a scris cea mai mare parte a revelatiilor, s-a stins din viata inainte ca opera sa fie finalizata, misiunea ducerii la bun sfarsit a lucrarii a fost preluata de un alt mistic, Leopold Engel. Acesta a auzit o voce interioara, asemeni lui Jakob Lorber, care l-a chemat sa puna pe hartie ultima parte a vietii, imprejurarile mortii si invierea lui Iisus Hristos.

Jacob Lorber a trait in secolul XIX. Muzician de profesie, el a inceput la un moment dat sa scrie carti, inspirat fiind, din cate ne relateaza el, chiar de Iisus. El a scris practic dupa dictare (ascultand un fel de voce interioara) un numar impresionant de carti, in special referitoare la viata lui Iisus.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)