Spiritualitatea și limbajele secrete Mărește

Spiritualitatea și limbajele secrete

nou

Autor: Mircea Eliade
Editura: Shambala
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 248

Mai multe detalii

18,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Această carte parțial inedită a genialului specialist în istoria religiilor care este Mircea Eliade reprezintă o veritabilă sinteză filozofică și spirituală ce ne permite să înțelegem mult mai bine atât semnificația cât și ecoul psihic și parapsihologic al limbajelor secrete care sunt adeseori utilizate în diferitele tradiții inițiatice ale umanității.

Bogată în informații esențiale care se referă la anumite experiențe spirituale fundamentale, cartea ne arată de asemeni că dincolo de al șaselea simț care este acela al intuiției, există în fiecare dintre noi o percepție specifică ce se află în legătură cu DIVINUL. Această percepție a lui DUMNEZEU poate fi realizată prin o veritabilă inițiere spirituală.

Totodată, în aceste pagini sunt dezvăluite pentru yoghinii începători sau avansați unele taine legate de TANTRA YOGA, MAITHUNA, HATHA YOGA, anatomia ocultă, amorul transfigurator, continența sexuală, transmutația biologică a potențialului sexual în energie, sublimarea creatoare a energiilor trezite în ființa umană prin practica YOGA, activarea armonioasă a centrilor secreți de forță (CHAKRA-ele) etc.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)