Misterele fascinante ale HELIOTERAPIEI Mărește

Misterele fascinante ale HELIOTERAPIEI

nou

Autor: Jakob Lorber
Editura: Shambala
Format: 14x20 cm
Numar pagini: 144

Sănătate și energie divină captate prin expunere la lumina Soarelui.

Mai multe detalii

11,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Cartea „Misterele fascinante ale helioterapiei“, care vede pentru prima dată lumina tiparului în ROMÂNIA, este publicată pentru cei care iubesc medicinile alternative sau, cum li se mai spune, MEDICINILE BLÂNDE. Ea va fi apreciată la adevărata sa valoare de cei care o vor citi şi vor pune în practică metodele simple şi eficiente prezentate aici care sunt revelate de IISUS CRISTOS prin intermediul lui JAKOB LORBER.

Mesajul esenţial pe care îl conţine cartea „Misterele fascinante ale helioterapiei“ este de o mare actualitate şi importanţă pentru timpurile zbuciumate pe care cei care s-au îndepărtat de Dumnezeu le trăiesc. Acest mesaj este de actualitate, fiind plin de înţelepciune, cu toate că el a fost transmis cu mai bine de un secol în urmă.

Mai mult ca oricând, în prezent omenirea este ameninţată de numeroase boli şi suferinţe care sunt cauzate de civilizaţia omului modern în care predomină tehnica artificială şi alimentaţia neadecvată şi incorectă. Preocupat aproape până la obsesie de lupta cotidiană pentru subzistenţă, omul modern ignoră cel mai adesea REZONANŢA cu puterile vindecătoare tainice ale naturii Aceasta face ca, mai ales cei sceptici şi ignoranţi, să privească cu dispreţ sau cu o mare neîncredere medicina naturistă.

Medicina alopată, după cum ştim, s-a impus ca fiind atotputernică în civilizaţia modernă şi, cel mai adesea, ea a urmărit să se substituie puterilor vindecătoare ale naturii care PERMANENT sunt oferite de Dumnezeu fiinţei umane ce le cunoaşte şi se deschide către ele. Medicina alopată sa impus în forţă şi a înlocuit remediile naturale cu mii de preparate medicamentoase, sintetice, cu efecte secundare defavorabile, adesea chiar dezastruoase, asupra fiinţei umane.

Complet GRATUITĂ, lumina solară ne dăruieşte extraordinar de mult din imensa putere vindecătoare tainică a naturii lui Dumnezeu, iar energiile sale, subtile, benefice, fiind dătătoare de viaţă, sunt astfel absorbite de aer, de apă, de ierburi, de fructe şi de alte medii, pe care adeseori le utilizează medicul naturist, care cunoaşte aceasta, în beneficiul pacienţilor aflaţi în suferinţă. Dacă ajungem să fim suficient de conştienţi de faptul că, în realitate, Soarele este sursa principală din care se hrăneşte tot ceea ce ia naştere şi se dezvoltă în natură, realizăm că această lumină ne poate totodată furniza o tainică putere extraordinară de regenerare care ne este stringent necesară pentru a ne recâştiga, sau menţine o excelentă stare de sănătate a corpului, a psihicului şi chiar a minţii. Ştiind aceasta, ne putem pune întrebarea de ce să nu apelăm atunci, mai mereu, plini de încredere, la acest izvor divin nesecat de energii subtile vindecătoare, care în plus sunt gratuite pentru noi?

Cartea „Misterele fascinante ale helioterapiei“ este o veritabilă COMOARĂ în care ni se prezintă o serie de metode simple, eficiente şi naturale, care au fost revelate de IISUS CRISTOS lui Jakob Lorber, prin care energia tainică vindecătoare a Soarelui poate fi transferată în mod direct şi apoi acumulată în anumite substanţe din regnul mineral, vegetal şi animal. Procedând în acest fel unele substanţe naturale cum ar fi uleiul natural din seminţe de mac, uleiul de floarea soarelui, uleiul de măsline sau pudra naturală de camfor devin astfel nişte remedii naturale extraordinar de eficiente pentru unele boli care actualmente pun la grea încercare ştiinţa medicală modernă.

În această revelaţie, care în realitate este un mesaj spiritual profund ce a fost primit prin inspiraţie divină de către „scribul“ lui DUMNEZEU. Jakob Lorber, la jumătatea secolului al XIX-lea, se arată cât se poate de clar că orice boală a fiinţei umane îşi are originea într-o slăbiciune a psihicului sau în anumite greşeli, mai mult sau mai puţin grave, pe care aceasta le face. În alte situaţii, anumite idei greşite sau persistenţa gândurilor rele (ură, răutate, egoism, gelozie, furie, orgoliu, sadism, încăpăţânare, împietrire sufletească, scepticism) pot de asemenea să conducă în timp la declanşarea feluritelor boli.

În Evul Mediu, marele iniţiat Paracelsus, un fizician de mare talent şi totodată medic, a cunoscut acest aspect în mod intuitiv şi, după aceea, acest adevăr a fost redescoperit în zilele noastre de către medicina psihosomatică. Cei iniţiaţi ştiau de mii de ani că Soarele şi energia sa tainică ce este manifestată sub formă de lumină, sunt încărcate cu forţe spirituale misterioase şi tocmai de aceea ei au afirmat în anumite scrieri că lumina solară pe care o primeşte planeta noastră vehiculează permanent energii subtile, benefice, spirituale, de o natură sublim pozitivă, care, mai ales în cazul celor ce sunt conştienţi de aceasta, acţionează profund şi într-un mod benefic în direcţia restabilirii sănătăţii şi a armoniei sufleteşti pe o cale absolut naturală. Cu ajutorul luminii solare, pe măsură ce sufletul îşi regăseşte sănătatea, forţa şi echilibrul, această stare este în scurt timp urmată de însănătoşirea corpului fizic în acelaşi mod în care dizarmonia sufletească generează diferite boli, care se manifestă apoi la nivelul corpului fizic.

De zeci de ani, europenii, care au ajuns să cunoască tot mai mult despre puterile vindecătoare tainice ale energiilor subtile ale Soarelui şi şi-au dat seama de valoarea luminii solare, crezând cu tărie în ea, au preparat şi au folosit cu succes diferite remedii naturale pe care actualmente ni le pune la dispoziţie helioterapia. Succesul pe care ei l-au obţinut în tratarea a nenumărate boli prin aceste metode naturale, simple, dovedeşte încă o dată caracterul spiritual al acestor învăţături.


Cuprinsul cărţii: „Misterele fascinante ale helioterapiei“

 • Cuvânt înainte
 • Puterea vindecătoare tainică a luminii solare
 • Instrucţiuni absolut obligatorii pentru toţi cei care vor să realizeze practic helioterapia
 • Importanţa forţei spirituale în cazul procesului de vindecare prin helioterapie
 • Puterea vindecătoare tainică a luminii solare
 • Prima metodă secretă care poate fi utilizată pentru a realiza absorbţia energiilor tainice care sunt vehiculate de razele solare
 • Cea de-a doua metodă secretă ce poate fi utilizată pentru a absorbi şi înmagazina energiile tainice care sunt vehiculate de razele Soarelui
 • Dieta în helioterapie
 • Cea de-a treia metodă de absorbţie şi înmagazinare a energiei subtile benefice care este vehiculată de razele solare
 • Cea de-a patra metodă de folosire a energiilor tainice care sunt vehiculate de lumina solară în scopul vindecării
 • Cea de-a cincea metodă de utilizare a energiilor tainice care sunt vehiculate de lumina solară în scopul vindecării
 • Cea de-a şasea metodă de utilizare a energiilor tainice care sunt vehiculate de lumina solară în scopul vindecării
 • Alte remedii helioterapeutice miraculoase (I)
 • Alte remedii helioterapeutice miraculoase (II)
 • Alte remedii helioterapeutice miraculoase (III)
 • Glosar

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)