VINDECARI ce au fost posibile prin interventia directa a unor fiinte benefice EXTRATERESTRE Mărește

VINDECARI ce au fost posibile prin interventia directa a unor fiinte benefice EXTRATERESTRE

nou

Autor: Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Format: 14x21 cm
Numar pagini: 242

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Aveţi în faţa ochilor o carte remarcabilă din multe puncte de vedere. Mai întâi, această carte ne permite să pătrundem mai adânc în dosarele misterioaselor vindecări legate de fenomenele OZN. Acesta este un domeniu în care prin simpla expunere obiectivă a faptelor, cititorul poate să tragă singur concluziile.

Vindecarea înseamnă, după definiţia clasică, „revenirea la o stare anatomică şi fiziologică normală, cu sau fără intervenţia tehnicilor medicale convenţionale“.

„Vindecarea spontană“ este sintagma care este folosită pentru a desemna vindecarea (relativ rară din punct de vedere statistic) în absenţa unor intervenţii medicale specializate, a unui sistem organic sau a unor funcţii fiziologice. Medicii au obiceiul de a se declara „perplecşi“ sau „uimiţi“ atunci când o astfel de vindecare „imposibilă“ se produce, totuşi. Lista explicaţiilor plauzibile este lungă.

Ce anume determină această revenire la o stare normală, atunci când nu s-a făcut nimic în această direcţie, din punctul de vedere al medicinei convenţionale?

Să fie, oare, vorba despre intervenţii ale unor fiinţe invizibile, ale îngerilor, ale entităţilor de lumină, ale vindecătorilor umani dotaţi cu capacităţi paranormale de direcţionare a energiilor, sau este vorba de sugestii binefăcătoare însuşite de către bolnavi, asociate cu fenomene de tip placebo?

Ceea ce este cert este că vindecările spontane se realizează în absenţa oricărei tehnici medicale, fapt pe care îl au în comun toate cazurile de astfel de vindecări.

Această carte îşi propune să vă prezinte (în premieră în România) relatări edificatoare referitoare la vindecări extraterestre ce au fost menţionate în decursul timpului în literatura ufologică. Dincolo de legătura implicită cu unele nave spaţiale extraterestre, fenomenul în sine nu a fost definit. Pentru noi este, însă, din ce în ce mai clar că unele entităţi extraterestre au fost şi sunt implicate adeseori în acest gen de vindecări (altfel inexplicabile).

Unele dintre aceste vindecări au fost însoţite de diferite alte fenomene, cum ar fi aşa-zisele răpiri. Descoperim astfel cu uimire că aceste „spitale“ volatile, împreună cu personalul lor, se pot manifesta şi chiar se pot materializa în unele locuri în care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la aşa ceva.

Unele intervenţii medicale extraterestre de acest gen, în cadrul cărora este utilizată o tehnologie extrem de avansată (necunoscută deocamdată pe Pământ) pot, de asemenea, să aibă loc noaptea, chiar în patul bolnavului. Conform multiplelor mărturii existente, metodele ce sunt folosite în cazul unor astfel de vindecări extraterestre pot fi considerate mai degrabă „neortodoxe“, iar aceasta face de aceea mai dificilă clasificarea bolilor aşa cum o găsim în manualele clasice de medicină. În realitate, există puţine maladii ce afectează un singur organ, lăsând intact restul trupului. De exemplu, o boală de ficat se poate afla la originea unei perturbări a metabolismului, împreună cu toate consecinţele pe care aceasta le implică pentru inimă şi pentru sistemul nervos. Tocmai de aceea, nu trebuie să ne surprindă că o vindecare extraterestră în care este tratată o boală de ficat va implica ceva mai mult decât nişte simple modificări structurale şi funcţionale ale ficatului. Aceste aspecte nu sunt, totuşi, foarte evidente în relatările ce înşoţesc cazurile de vindecare ce au fost adunate în această carte.

Vindecările extraterestre sunt în mod evident de alt gen şi nu se explică prin intervenţii miraculoase de tip angelic, nu sunt realizate prin sugestie, efect placebo etc., ci ele sunt în mod clar înfăptuite prin tehnici medicale avansate de origine extraterestră.

În această carte veţi descoperi relatări uimitoare în care razele laser traversează pielea şi muşchii fără să dăuneze organelor ori vaselor sanguine ce sunt situate în regiunile respective. Aşa ceva este uluitor. După câteva astfel de proceduri, ţesuturile afectate sunt apoi instantaneu regenerate, fără să mai rămână vreo urmă a afecţiunii respective. Studiul atent al acestei cărţi ne ajută să descoperim că mărturiile sincere despre aceste vindecări au numeroase elemente comune, în care apar în mod repetat descrieri semnificative ale unor mese de operaţie, sunt menţionate prezenţele unor fiinţe extraterestre benefice care sunt echipate în mod asemănător cu medicii umani, sunt descrise anumite seringi ce sunt folosite pentru a se face injecţii şi sunt relatări despre anumite fascicule luminoase de diferite tipuri.

Un fapt remarcabil, chiar extraordinar, este acela că aceste vindecări se produc cu o rapiditate aproape magică. În unele cazuri, chiar dacă intervenţia medicală nu a produs instantaneu vindecarea, procesul de regenerare amorsat a continuat ulterior cu o viteză şi cu o eficacitate uimitoare.


Cuprinsul cărţii: „VINDECĂRI ce au fost posibile prin intervenţia directă a unor fiinţe benefice EXTRATERESTRE“

 • Introducere
 • Cuvânt înainte
 • De ce, oare, extratereştrii sunt medici atât de buni?
 • Vindecări uimitoare ale unor plăgi cutanate şi ale altor feluri de răni
 • Vindecări surprinzător de rapide şi complete ale unor boli benigne
 • „Oftalmologii“ extratereştri ce au venit pe pământ din spaţiul cosmic ajută fiinţele umane să se vindece de unele afecţiuni oculare
 • Vindecări uimitoare ale unor boli ce afectau sistemul tegumentar
 • Cazuri de vindecare a ficatului şi a rinichilor
 • Cazuri uimitoare de vindecare a unor afecţiuni ale ficatului şi ale rinichilor
 • Vindecări uimitoare ale unor boli grave sau cronice
 • Vindecări uluitoare ale unor bolnavi de cancer
 • Uimitoare vindecări psi ce au fost realizate de extratereştri
 • Alte cazuri de vindecare supranaturală, care nu au legătură cu extratereştrii
 • O necesară cronologie şi edificatoare analiză statistică
 • Epilog
 • Glosar

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)