Marturii Mărește

Mărturii

nou

Autor: Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Format: cm
Numar pagini:

Pretexte pentru care unele femei acceptă să facă doar SEX, motive pline de bun-simț, înțelepte pentru care femeile fac doar DRAGOSTE

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

        În cadrul unui experiment inedit au fost atent intervievate peste 200 de femei și au fost rugate să mărturisească, într-un mod cât se poate de sincer, ce anume le-a determinat să se angreneze în experiențe carnale, trupești, intime cu bărbații. În felul acesta, s-a putut descoperi, în urma confesiunilor lor, că în timp ce unele femei fac dragoste datorită iubirii care le însuflețește atunci când simt că sunt iubite, există, după cum știm cu toții, și femei ce se complac să facă adeseori doar sex. Dincolo de aparențe, diferența dintre a face dragoste și a face sex este și rămâne imensă.
        Atunci cand femeile fac dragoste, ele sunt animate de iubire, simt plenar in intreaga fiinta ca iubesc si ca se daruie intr-o astfel de traire intima, realizand totodata ca barbatul cu care fac aceasta le iubeste, intr-o anumita masura, la randul sau.
        In cadrul jocurilor amoroase ce se bazeaza pe iubire si care se desfasoara intre doua fiinte de sex opus, descoperim ca exista intotdeauna reciprocitate afectiva si ca cei doi iubiti se iubesc chiar daca iubirea pe care ei o manifesta nu este intotdeauna egala la amandoi.
        Totusi, acest gen de interactiune amoroasa este si ramane de fiecare data divin integrata.
        Mai mult decat atat, ea este generatoarea unor stari intense si nuantate de fericire si face ca cele doua fiinte umane de sex opus sa se atraga erotic si sa manifeste prin fiinta lor (datorita proceselor de rezonanta oculta) energiile tainice ale iubirii, ce provin intotdeauna de la Dumnezeu.
        Tocmai de aceea se poate spune ca acest gen de interactiune armonioasa, placuta, datatoare de fericire este fireasca si, mai mult decat atat, se dovedeste a fi divin integrata.
        Pe parcursul aceluiasi studiu, a fost ulterior realizata o departajare si, in felul acesta, au putut fi evidentiate rand pe rand motivele pentru care unele femei fac dragoste cu iubire de pretextele pentru care unele femei prefera sa faca doar sex.
        Avand in vedere aceste aspecte, consideram ca este necesar sa cititi cu multa atentie care au fost aceste motive si sa reflectati asupra lor, urmarind in cazul in care ati facut vreodata astfel de compromisuri sau greseli, sa nu le mai repetati.
        indraznim sa speram ca toate acestea va vor fi de folos in cazul in care ati trait anumite stari si ati trait launtric anumite motivatii care v-ar fi predispus sa faceti dragoste cu iubire, dar nu ati indraznit totusi sa va deschideti catre o astfel de experienta sublima si datatoare de fericire.
        Analizand rand pe rand, cu suficienta atentie aceste raspunsuri, veti putea sa va transformati in mod radical punctul de vedere, astfel incat pe viitor sa nu mai ratati ocazia de a face dragoste cu iubire, evitand in schimb, toate situatiile in care veti fi (fie chiar si o sigura data) tentate sa faceti doar sex.
        Dincolo de toate acestea, este important sa retineti ca alegerea (fie cea buna, fie cea rea) va apartine si ca, atunci cand acceptati totusi aceste experiente degradante, in cadrul carora va lasati pur si simplu tentate sa faceti doar sex, prin aceasta lunecati totodata intr-o ispita care, ulterior va va face sa va simtiti vinovate. In acelasi timp, nu trebuie sa pierdeti din vedere ca, actionand mereu si mereu in felul acesta, de fapt veti curvi.
        Este de asemenea important sa retineti ca tot o forma de curvie sunt si experientele in cadrul carora acceptati, din nefericire, sa aveti experiente carnale, trupesti, intime cu nu conteaza ce barbat pe care voi il iubiti sincer, dar care, in realitate, el nu va iubeste.


Cuprinsul cartii „Pretexte pentru care unele femei accepta sa faca doar SEX, motive pline de bun-simt, intelepte pentru care femeile fac doar DRAGOSTE“:

Introducere
De ce uneori femeile fac doar sex?
195 de pretexte pentru care unele femei fac doar sex (asa cum au raspuns chiar ele la chestionarele existente)
De ce fac dragoste femeile?
43 de motive pentru care femeile fac dragoste (asa cum au raspuns chiar ele la chestionarele existente)
Femeile care sunt capabile sa traiasca orgasme multiple au adesea cariere de succes
Impactul excitatiei sexuale este aproape nebanuit
Unele descoperiri semnificative pe care sexologii le-au facut in decursul timpului
Cateva concluzii importante ale unor studii psihologice recente cu privire la sexualitatea ce a ajuns sa fie caracteristica societatii moderne
Un interviu ce a fost oferit de catre faimoasa actrita Raquel Welch despre practicile sale tantrice si despre amorul cu continenta sexuala®
Marturii spirituale ale unor aspirante care au trait stari de extaz prin practica continentei sexuale®
Cele 100 de efecte benefice ale continentei sexuale®
Glosar de termeni

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)