Un jurnal paranormal si emotionant al peregrinarilor sufletului Mărește

Un jurnal paranormal si emotionant al peregrinarilor sufletului

nou

Autor: Anonimus
Editura: Shambala
Format: 14x21 cm
Numar pagini: 171

Lucrarea de faţă ne oferă, prin intermediul unui limbaj simplu şi accesibil, o mulţime de informaţii spirituale preţioase, care totodată sunt pentru mulţi dintre noi nişte răspunsuri pertinente la eternele întrebări pe care ni le punem despre viaţă şi moarte.

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Doamna S. lucra ca funcționară într-un birou și, cel mai adesea, nu se remarca prin nimic ieșit din comun în comparație cu colegii ei de serviciu. Totodată, ea își îndeplinea întotdeauna cu conștiinciozitate îndatoririle de mamă și își creștea cu greu, singură fiica, deoarece soțul ei murise în urma unui tragic accident de mașină. Nimeni, cu excepția bunului Dumnezeu (și a îngerilor de lumină) nu știa însă că în liniștea nopților, în vreme ce marea majoritate a ființelor umane se scufunda pur și simplu în banalul somn, această femeie (numai în aparență obișnuită) intra în contact conștient, aproape noapte de noapte, cu îngerul ei păzitor, al cărui nume este Alfa.

În timpul acestor peregrinări supranaturale, îngerul ei păzitor i-a prilejuit anumite întâlniri astrale ce erau nu numai extraordinare, ci și pline de învățăminte, atât cu diferite entități din lumea de dincolo, cum ar fi: îngeri, suflete omenești care părăsiseră definitiv Universul Fizic, spirite ale naturii, cât și cu unele suflete care încă mai trăiau pe Pământ și care se proiectau în mod conștient în Universul Astral.

Cu fiecare nouă lecție spirituală pe care îngerul ei păzitor i-a oferit-o, cu fiecare situație, în mod vădit neobișnuită, cu care ea s-a confruntat atunci când (noapte de noapte) s-a aflat printre spiritele din lumea de dincolo, sufletul pur, deschis și receptiv al acestei femei simple și umile s-a familiarizat în mod gradat cu legile divine, universale ale Creației lui Dumnezeu. În felul acesta, ea a asimilat încetul cu încetul o mulțime de cunoștințe spirituale, precum și felurite învățăminte care, cel mai adesea, sunt aproape inaccesibile în această lume materială ce există pe pământ.

Confesiunile sincere şi emoţionante ale acestei femei simple ne întăresc certitudinea că, în realitate, noi suntem fiinţe nemuritoare şi ne ajută să intuim că, pentru fiecare dintre noi, aşa-zisa moarte este doar o trecere care ne conduce într-un tărâm subtil corespunzător faptelor, intenţiilor şi gândurilor noastre predominante pe care le-am avut în timpul vieţii.


Cuprinsul cărţii: „Un jurnal paranormal şi emoţionant al peregrinărilor sufletului“

 • Preambul
 • Îngerul meu păzitor, Alfa, mă învaţă despre firul argintiu al vieţii
 • Asist în lumea de dincolo la moartea soţului meu şi mă reîntâlnesc cu fiica mea
 • O lecţie despre viaţă şi moarte
 • În vreme ce soţul meu se trezeşte în lumea de dincolo, tatăl meu renaşte pe Pământ
 • Nu există întâmplare, ci numai necesitate divină
 • O exemplificare practică a Legii cauzei şi efectului, precum şi o lecţie de dăruire şi altruism
 • Dicteul divin inspirat şi taina sărutului muzei
 • O perspectivă spirituală asupra bolii, nebuniei şi ajutorului fratern
 • Despre spiritele minerale, vegetale şi animale şi despre evoluţia spirituală a fiinţelor umane
 • Timpul meu pe Pământ a expirat
 • Glosar de termeni

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)