Dezvaluiri in premiera despre asa-zisa "epidemie" a gripei aviare Mărește

Dezvăluiri în premieră despre așa-zisa "epidemie" a gripei aviare

nou

Autor: Gregorian Bivolaru
Editura: Shambala
Format: 14.5x21 cm
Numar pagini: 210

O criminala tentativa de culise ce a vizat imbolnavirea in masa si decimarea populatiei globului prin intermediul unor virusuri ce au fost in prealabil realizate prin inginerie genetica in laborator.

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

În ultimii ani, prin intermediul unei furibunde campanii mediatice și prin repetarea aproape obsesivă a expresiei "gripă aviară", clica criminală a așa-zișilor "iluminați" a reușit în cele din urmă să inducă o asociere forțată a acesteia cu o presupusă boală teribilă ce afectează ființele umane, cu toate că adevărul ce există dincolo de toate acestea este că, în mod natural, este exclus ca un virus aviar să contamineze ființele umane și apoi să se transmită de la astfel de ființe umane "îmbolnăvite" (contaminate), mai departe la alte ființe umane o astfel de afecțiune, pentru a determina apariția unei epidemii în masă.

Toate aceste aspecte nu justifică deloc manifestările aproape isterice și știrile bombastice, mult trâmbițate de către prezentatorii TV și, la modul general vorbind, ce au fost lansate de către mass-media, la care am asistat cu toții (uimiți) în perioada respectivă. Prin intermediul unei astfel de campanii mediatice se urmărea, de fapt, într-un mod insidios să fim cât mai îngroziți de perspectivele unei așa-zise epidemii viitoare.

Tot la fel de nejustificate au fost și anunțurile înspăimântătoare prin care adeseori se subînțelegea că urmează să se dezlănțuie transmiterea interumană a unui asemenea "flagel" ce va face să moară un număr imens de ființe umane.


Dezvăluiri în premieră despre aşa-zisa "epidemie" a gripei aviare

        Din punct de vedere istoric se poate spune că prima consemnare referitoare la o epidemie de gripă aviară a apărut la sfârşitul secolului 19.

       Considerăm că este necesar să atragem - încă de la început - atenţia tuturor cititorilor că în ultimii ani, prin intermediul unei furibunde campanii mediatice şi prin repetarea aproape obsesivă a expresiei "gripă aviară", clica criminală a aşa-zişilor "iluminaţi" a reuşit în cele din urmă să inducă o asociere forţată a acesteia cu o presupusă boală teribilă ce afectează fiinţele umane, cu toate că adevărul ce există dincolo de toate acestea este că, în mod natural, este exclus ca un virus aviar să contamineze fiinţele umane şi apoi să se transmită de la astfel de fiinţe umane "îmbolnăvite" (contaminate), mai departe la alte fiinţe umane o astfel de afecţiune, pentru a determina apariţia unei epidemii în masă.

       Toate aceste aspecte nu justifică deloc manifestările aproape isterice şi ştirile bombastice, mult trâmbiţate de către prezentatorii TV şi, la modul general vorbind, ce au fost lansate de către mass-media, la care am asistat cu toţii (uimiţi) în perioada respectivă.

       Prin intermediul unei astfel de campanii mediatice se urmărea, de fapt, într-un mod insidios să fim cât mai îngroziţi de perspectivele unei aşa-zise epidemii viitoare.

       Tot la fel de nejustificate au fost şi anunţurile înspăimântătoare prin care adeseori se subînţelegea că urmează să se dezlănţuie transmiterea interumană a unui asemenea "flagel" ce va face să moară un număr imens de fiinţe umane.

       În lumina acestor dezvăluiri (ce sunt inedite în România), transpare cât se poate de limpede faptul că repetarea obsesivă a unor astfel de ştiri mincinoase despre o astfel de aşa-zisă epidemie de gripă aviară a fost şi rămâne pentru noi toţi, de fapt, o acţiune vastă şi de mare anvergură ce a vizat o uimitoare manipulare a maselor naive de fiinţe umane, ce avea printre altele drept scop îngrozirea oamenilor, iar de pe urma acestei psihoze ce a fost indusă cu abilitate, anumite cercuri de interese (ce acţionează din umbră) şi care sunt coordonate la vârf de gruparea satanică a aşa-zişilor "iluminaţi" a avut apoi profituri financiare enorme.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)