Cercul secret interior Mărește

Cercul secret interior al așa-zișilor "iluminați"

nou

Autor: Anonimus
Editura: Sapientia
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 342

Mai multe detalii

37,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

O lume ascunsă marelui public este dezvăluită acum de scriitori curajoși. De sute de ani lumea este condusă din umbră de organizații secrete care reunesc cei mai bogați oameni ai lumii.

Aceste bogate și influente dinastii ale lumii controlează totul în plan politic, economic, religios, științific etc.. Ei sunt resposabili de utilizarea și implementarea la scară globală a noilor metode de control și distrugere în masă a omenirii prin introducerea pe scară largă a cipurilor RFID, a codurilor de bare, a organismelor modificate genetic prin care ne otrăvesc alimentele, a războaielor biologice și geoclimatice. Sunt vinovați și de provocarea artificială de crize financiare abil orchestrate din umbră, cu scopul de a sărăci, controla și îndatora la nesfârșit popoarele și statele lumii.

Astfel, familii bogate precum Rothschild, Rockefeller, Morgan, Baruch, Walton, Windsor, Murdoch, Rupert, Oppenheimer, Pritzker, DuPont, Astor se consideră descendenții unei moșteniri istorice, cu rădăcini adânci până în Grecia, Roma Antică, Egipt și Babilon considerându-se moștenitorii unei genealogii regale, destinate conducerii planetei Pământ pentru totdeauna.

Uniți cu toții în Grupul Bilderberg, controlează economic și politic majoritatea statelor lumii prin diferite oraganizatii mondiale precum: ONU, CFR, UE, OMS cât și religios prin papalitate, sub forma: Opus Dei, Prioria Sionului și altele.

Zece dintre acești titani ai răului constituie Cercul Interior secret care dirijează marile averi și influențele politice la vârf iar președinți, regi, directori de corporații, oameni de știință sau marii lideri religioși constituiți în cercul exterior, primesc cu toții și se supun ordinelor primite de la ei.

Tot ei sunt cei care pretind că pot crea ordine din haos și pun în mișcare războaie, revoluții, crize economice și politice, crize climatice sau pandemii, menite să conducă masele mari de oameni spre o așa zisă Nouă Ordine Mondială.

Consideră că adunarea lor este „o adunare a zeilor“ și pe ei înșiși ca fiind gardienii mistici ai unui mare și sfânt secret ce implică genealogia regală și drepturile supranaturale din naștere, în opoziție cu oamenii obișnuiți pe care aceștia îi denumesc „goimi”, „țărani“ sau „consumatori inutili de hrană“.

Cum au reușit totuși să acumuleze o asemenea putere financiară, politică, științifică și religioasă și ce fel de căi oculte au folosit, aflați acum din fascinanta carte: Cercul secret interior al aşa-zişilor "iluminaţi" publicată la editura Sapientia, București, 2021.

 

22 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)