Complotul francmasonic al Băncii Rezervei Federale Mărește

Complotul francmasonic al Băncii Rezervei Federale

nou

Autor: Anonymus
Editura: Sapientia
Format: 12x16 cm
Numar pagini: 160

Maşina secretă de făcut bani a aşa-zişilor "iluminaţi"

Mai multe detalii

11,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

31. Din calculul de mai sus, reiese clar ca fiecare impozitare pe cap de locuitor stoarce si ultimii banuti de la platitorii de taxe saraci, pentru ca statul sa-si achite datoriile externe pe care Ie-a contractat, in loc sa adune acesti bani care ii sunt necesari pentru propriile nevoi, fara a mai plati in plus si dobanda.

32. Atata timp cat imprumuturile au fost interne, in statele popoarelor de oameni creduli si ignoranti banii se mutau doar din buzunarul saracilor in cel al bogatilor, dar dupa ce noi am cumparat pe cine trebuia si am reusit astfel sa facem statele sa angajeze imprumuturile in sfera externa, toata averea acelor state s-a scurs in casele noastre de bani si aceste popoare de dobitoace cu fata umana au inceput sa ne plateasca tributul sclaviei.

33. Superficialitatea suveranilor naivi si ignoranti in afacerile de stat, coruptia ministrilor sau lipsa de intelegere a chestiunilor financiare din partea altor persoane cu functii de conducere au adus tarile lor in situatia sa ne fie datoare cu sume aproape imposibil de platit, dar aceasta nu s-ar fi putut realiza fara cheltuieli serioase de energie si bani din partea noastra.

34. Noi nu vom permite stagnarea banilor si de aceea nu vor exista hartii purtatoare de dobanda emise de stat, cu exceptia unei serii de un procent (1%), astfel incat nu se vor plati dobanzi lipitorilor care sug toata puterea statului. Dreptul de a emite hartii purtatoare de dobanzi va fi dat exclusiv companiilor industriale, care pot plati fara dificultate dobanzi din profiturile pe care le obtin, in timp ce statul nu face profit din banii imprumutati precum aceste companii, deoarece el se imprumuta numai pentru a cheltui, nu si pentru a pune banii la lucru.

35. Aceste hartii emise de companiile industriale vor fi, de asemenea, cumparate si de guvern, care, de unde pana acum doar se imprumuta, incepe la randul sau sa imprumute bani si sa faca profit. Aceasta masura va elimina stagnarea banilor, profiturile parazite si trandavia in randurile celor creduli si ignoranti, care ne-au fost de folos atata timp cat ei erau independenti, dar nu vor mai fi de dorit cand ei vor fi supusii regelui nostru.

36. Cat de clar este ca dobitoacele acestea cu fata umana au creier de bruta si sunt slabe de minte, din moment ce ele imprumuta de la noi bani cu dobanda, fara sa se gandeasca macar o clipa ca, de fapt, pana la urma vor trebui sa scoata din buzunarele propriului stat nu numai acesti bani, ci si, in plus, inca o suma drept dobanda, ca sa-si achite datoria fata de noi! Ce putea fi mai simplu decat sa imprumute banii de care aveau nevoie direct de la cetatenii lor [fara dobanda]?

37. Dar este o dovada a geniului mintii noastre alese faptul ca noi am reusit sa le prezentam chestiunea imprumuturilor luate de la noi intr-o asemenea lumina, incat ei sa le considere avantajoase!

Chiar dacă fac parte dintr-un document elaborat la sfârşitul secolului al XIX-lea, vă oferim în continuare partea din textul, în continuare extrem de actual, al protocoalelor secrete ale francmasonilor care se referă la modalităţile de acţiune economică şi financiară pentru atingerea dominaţiei mondiale. Textul este comentat şi se fac unele corelaţii cu evenimente sau modalităţi de acţiune folosite în zilele noastre, În câteva comentarii sunt, de asemenea, reluate pe scurt, pentru puterea lor de exemplu, unele aspecte şi informaţii semnificative legate de înfiinţarea Băncii Rezervei Federale (FED), despre care se vorbeşte şi în această carte.  


Cuprinsul cărții "Complotul francmasonic al Băncii Rezervei Federale"

Introducere - Protocoalele francmasonice expun planul economic diabolic pentru subjugarea întregii lumi ... 3
Capitolul 1 - Banca bancherilor ... 40
Capitolul 2 - Thomas Jefferson şi "Puterea Financiară" ... 44
Capitolul 3 - Andrew Jackson:  ultimul preşedinte anti-elitist ... 56
Capitolul 4 - Manifestul socialist al lui Roosevelt ... 64
Capitolul 5 - Karl Marx şi manifestul său ... 71
Capitolul 6 - Abraham Lincoln: ultimul preşedinte care s-a împotrivit puterii financiare ... 87
Capitolul 7 - Trustul banilor creează "FED" ... 100
Capitolul 8 - Complotul de pe insula Jekyll ... 114
Capitolul 9 - Trustul banilor escrochează Congresul ... 127
Capitolul 10 - Rezerva Federală astăzi ... 147
Glosar - Comisia Trilaterală ... 158

23 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)