Vindecarea și regenerarea psihică, mentală și spirituală a omenirii și a planetei Pământ prin meditație realizată la unison Mărește

Vindecarea și regenerarea psihică, mentală și spirituală a omenirii și a planetei Pământ prin meditație realizată la unison

nou

Autor: Gregorian Bivolaru
Editura: Lux Sublima
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 192

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Marii înţelepţi şi yoghinii avansaţi au afirmat întotdeauna că rugăciunea sinceră către Dumnezeu şi meditaţia yoghină profundă ne fac mai buni. În plus, practicându-le la unison, putem avea o influenţă benefică asupra semenilor noştri, care s-ar putea răspândi din aproape în aproape la nivelul întregii omeniri, precum se propagă undele, concentric, la suprafaţa unui lac liniştit, pornind din punctul în care apa este atinsă de o piatră.

Tot mai mulţi oameni încep să creadă că singurele speranţe reale de vindecare sufletească a omenirii sunt, în aceste vremuri tulburi, rugăciunea către Dumnezeu şi meditaţia profundă. Mai ales când sunt realizate la unison, la anumite ore şi în anumite zile stabilite cu anticipaţie, ele sunt foarte puternice şi fac să apară, la nivel planetar, un suflu nou care dă startul unei restructurări armonioase, cu orientare spirituală, a relaţiilor dintre oameni şi a legăturii lor cu lumea exterioară şi chiar cu Macrocosmosul.

Pentru că aceasta restructurare să aibă loc la o scară din ce în ce mai mare, să cuprindă mase din ce în ce mai mari de oameni, este mai întâi nevoie de o transformare radicală a viziunii noastre nu numai asupra propriei fiinţe, ci şi asupra lumii în care trăim, asupra Macrocosmosului în care existăm, care se oglindeşte în mod tainic în microcosmosul nostru.

Transformarea noastră spirituală profundă şi definitivă ne va face să renunţăm odată pentru totdeauna la egoism şi la meschinărie. Vom înceta să ne manipulăm semenii. Vom deveni responsabili şi vom stopa exploatarea haotică, imbecilă şi criminală a resurselor planetei. Atunci vom putea privi Pământul ca pe o mamă hrănitoare, de care vom avea grijă, dând dovadă de un comportament plin de iubire.

Pentru că toate acestea să se petreacă, sunt necesare transformări profunde şi definitive în fiinţa noastră. Încurajaţi atât de teoriile ştiinţifice, cât şi de rezultatele experimentelor amintite în această carte, vom fi cu toţii inspiraţi şi impulsionaţi să pornim cât mai repede în propria aventură spirituală, pentru a restaura în lume bunăvoinţă, buna înţelegere, compasiunea, spiritul de întrajutorare şi iubirea, punând astfel capăt Epocii întunericului şi a ignoranţei spirituale (Kali Yuga) şi contribuind la sădirea seminţelor noii ere a fraternităţii şi a înţelegerii între oameni (Satya Yuga), ai cărei zori se ivesc deja.


Unde-s mulţi, puterea creşte…

În vremurile tulburi, aproape apocaliptice, pe care le trăim, apar neîntâmplător în anumite zone ale lumii unele iniţiative binefăcătoare, ce reunesc zeci de mii sau chiar milioane de oameni care meditează împreună, la unison, fie pentru pace, fie pentru vindecarea şi regenerarea ambianţei planetare.
Ei declanşează astfel procese de rezonanţă ocultă prin care atrag în fiinţa lor energii sublime din focarele infinite din Macrocosmos, ce generează ulterior transformări considerabile în ambianţa planetară, amplificând armonia, iubirea, buna înţelegere, bunăvoinţa, compasiunea printre locuitorii Pământului.
Aceste energii îi ajută să se transforme profund din punct de vedere spiritual, chiar dacă participanţii la asemenea meditaţii la unison nu cunosc mecanismele tainice pe care le pun atunci în acţiune şi nu ştiu că în felul acesta aplică Legea dăruirii oculte.
Atunci când fac să se manifeste prin fiinţa lor energiile sublime ale anumitor atribute dumnezeieşti, ei îşi ridică totodată frecvenţa dominantă de vibraţie, conştientizând astfel modificările profund binefăcătoare ce apar în universul lor lăuntric.
Mai mult decât atât, atunci când un grup mare sau foarte mare de oameni acţionează împreună, accesează, într-o anumită măsură, în simultaneitate, energia enigmatică a Focarului zero.
Astfel apar atât în trupurile, cât şi în fiinţele participanţilor, efecte benefice, profunde şi complexe ce pot fi interpretate şi înţelese în termenii fizicii cuantice. Ele sunt obiective.
Chiar dacă cei sceptici şi proşti resping cu vehemenţă asemenea acţiuni (cum sunt meditaţiile realizate la unison), cercetările de laborator au arătat deja că efectele lor sunt în mod riguros măsurabile.
Ştiind aceasta, este foarte important ca în loc să ne risipim aiurea timpul preţios şi energia lăuntrică, mai bine să ne mobilizăm, cât mai mulţi, să realizăm zilnic, la unison, astfel de meditaţii, să ne angrenăm plini de entuziasm şi perseverenţă în asemenea acţiuni colective care, dincolo de aparenţe, ne ajută foarte mult să ne transformăm…


Cuprinsul cărţii: „Vindecarea şi regenerarea psihică, mentală şi spirituală a omenirii şi a planetei Pământ prin meditaţie realizată la unison“

 • Unde-s mulţi, puterea creşte
 • Ultimul ceas, dar nu cel din urmă
 • Priveşti diferit, înţelegi diferit
 • Translaţii în universuri paralele
 • Absolutul Divin – singura realitate eternă
 • Dacă Dumnezeu nu e, nimic nu e
 • Realitatea cumplită şi înfricoşătoare a celor care cad la anumite teste spirituale majore
 • O iniţiere spirituală autentică este o impulsionare pe calea revelării Sinelui
 • Realitate şi rezonanţă
 • Câţi oameni, atâtea cocteiluri existenţiale
 • Sacrul se ascunde în inima realităţii profane
 • Unitatea fundamentală a conştiinţei este cuanta
 • Atributele conştiinţei – sub lupa oamenilor de ştiinţă
 • Legea rezonantei oculte® explica saltul cuantic
 • Din sfera trupului în cea a conştiinţei
 • Percepţia asupra prezentului modifică viitorul
 • Singurele speranţe reale de vindecare a omenirii
 • Suntem tainic uniţi la nivelul unei realităţi ce transcende timpul şi spaţiul
 • Evidente ştiinţifice
 • Modificarea câmpului morfogenetic al umanităţii
 • Intrăm în era conştiinţei globale
 • Anexe
 • Glosar

20 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)