Enigmele dezvaluite ale fantomelor de la Trianon Mărește

Enigmele dezvaluite ale fantomelor de la Trianon

nou

Autor: Anne Moberly si Eleanor Jourdain
Editura: Lux Sublima
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 144

O uluitoare experienta de proiectie spontana in trecutul indepartat

BLOG Editura Ganesha Citește articolul de BLOG

Mai multe detalii

16,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Un caz care a stârnit mare vâlvă. O experiență șocantă care a făcut, la vremea ei, să curgă multă cerneală. O proiecție spontană în trecutul îndepărtat. Când? 10 august 1901. Cine? Două persoane respectabile și cu picioarele pe pământ: Anne Moberly, directoarea colegiului Sf. Hugh - Oxford și Eleanor Jourdain, directoarea unui pension de fete din Watford. Unde? La Versailles.

Aventura celor două englezoaice este cunoscută de parapsihologi sub numele de Fantomele de la Trianon . Cercetările au confirmat că este autentică sută la sută.

Aflate pentru prima oară în Paris, Anne Moberly și Eleanor Jourdain vizitează locuri încărcate de istorie: Micul și Marele Trianon. Asistă aievea la evenimente petrecute în urmă cu 109 ani: ultimele clipe ale Mariei Antoaneta ca regină, înainte de revoluția care a dus-o la eșafod.

Sună de necrezut? Poate. Dar și șcepticii cei mai înverșunați care au cercetat această experiență au fost nevoiți să accepte că două persoane care trăiesc în același moment același lucru sunt o dovadă demnă de luat în seamă că lucrul acela s-a petrecut cu adevărat.

23 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)