Enigmele dezvaluite ale fantomelor de la Trianon Mărește

Enigmele dezvaluite ale fantomelor de la Trianon

nou

Autor: Anne Moberly si Eleanor Jourdain
Editura: Lux Sublima
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 144

O uluitoare experienta de proiectie spontana in trecutul indepartat

Mai multe detalii

16,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Un caz care a starnit mare valva. O experienta socanta care a facut, la vremea ei, sa curga multa cerneala. O proiectie spontana in trecutul indepartat. Cand? 10 august 1901. Cine? Doua persoane respectabile si cu picioarele pe pamant: Anne Moberly, directoarea colegiului Sf. Hugh - Oxford si Eleanor Jourdain, directoarea unui pension de fete din Watford. Unde? La Versailles.

Aventura celor doua englezoaice este cunoscuta de parapsihologi sub numele de Fantomele de la Trianon . Cercetarile au confirmat ca este autentica suta la suta.

Aflate pentru prima oara in Paris, Anne Moberly si Eleanor Jourdain viziteaza locuri incarcate de istorie: Micul si Marele Trianon. Asista aievea la evenimente petrecute in urma cu 109 ani: ultimele clipe ale Mariei Antoaneta ca regina, inainte de revolutia care a dus-o la esafod.

Suna de necrezut? Poate. Dar si scepticii cei mai inversunati care au cercetat aceasta experienta au fost nevoiti sa accepte ca doua persoane care traiesc in acelasi moment acelasi lucru sunt o dovada demna de luat in seama ca lucrul acela s-a petrecut cu adevarat.

25 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)