Reducere! Lumea mea Mărește

Lumea mea

nou

Autor: Victor Grebennicov
Editura: Ganesha
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 320

Mai multe detalii

30,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Pe lângă o fascinantă descriere a lumii misterioase a insectelor, această carte cuprinde de asemenea istoria vieții neobișnuite a unui om deosebit.

Victor Grebennicov ne invită să descoperim împreună miraculosul în profan, SF-ul într-o realitate (aparent) banală - lumea insectelor.

Lumea mea este istoria vietii neobisnuite a unui om neobisnuit. Este o fascinanta descriere a lumii misterioase a insectelor. Dar nu numai! Victor Grebennikov, savant naturalist, entomolog profesionist, pictor si erudit cu multiple preocupari, este cunoscut pentru descoperirea efectelor enigmatice ale structurilor cavitare. Putini sunt insa cei care au cunostinta si despre o alta descoperire a sa, si anume efectul antigravitational produs de invelisul de chitna al aripilor unor insecte. Si mai impresionante sunt fenomenele ce apar concomitent cu acest efect: invizibilitatea partiala sau totala (a experimentatorului), perceptia deformata (de catre martorii oculari) a obiectului material aflat in zona gravitatiei compensate, precum si modificarea perceptiei spatio-temporale.

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)