Reducere! Cele cinci simțuri ale ființei umane și iubirea Mărește

Cele cinci simțuri ale ființei umane și iubirea

nou

Autor: Anonimus
Editura: Ganesha
Format: 17x24.5 cm
Numar pagini: 368

Cartea este dovada vie a unui timp al desfătării de la începutul secolului XX, când erotismul era acceptat și prețuit drept o realitate împlinitoare și care interfera armonios cu întregul tablou al vieții.

Bonus: 100 de fotografii erotice de epocă.

Mai multe detalii

69,00 lei TVA inclus

-31,00 lei

100,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

„După sejurul meu în această casă, din acea vară care a reprezentat pentru mine începutul descoperirii lui "Homo eroticus", cele cinci simţuri au avut întotdeauna pentru mine o importanţă egală şi de atunci le-am considerat întotdeauna ca pe nişte prieteni, gata să mă ghideze şi chiar să mă servească ca nişte aliaţi credincioşi, care nu m-au dezamăgit şi nu m-au trădat niciodată. Tocmai de aceea am vrut, în scurta lucrare de faţă, să consacru un capitol fiecărui simţ, cu intenţia şi speranţa că şi alţii vor împărtăşi plăcerea şi bucuria de care am beneficiat eu de-a lungul anilor.

Această lucrare a fost, de asemenea pentru mine, o experienţă interesntă şi m-am străduit să o abordez fără prejudecăţi, total liber, atent numai să "rămân atent", conform unui aforism drag mie şi care mi se pare foarte adecvat domeniului Erosului.”

Anonimus

30 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)