Cristalul eteric: al treilea tunel Mărește

Cristalul eteric: al treilea tunel

nou

Informatii despre explorarea celui de al treilea tunel

Autor: Radu Cinamar
Editura: Daksha
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 304
ISBN: 978-896-0664-91-2

Mai multe detalii

48,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Volumul CRISTALUL ETERIC — Al treilea tunel încheie atât ciclul numerologic al seriei Radu Cinamar (ciclul lui 7), cât misterul ultimului tunel, rămas neexplorat de autor până în anul 2015. După prezentarea expediţiei, textul cărţii face o foarte interesantă „turnură.", orientându-se către un proiect special, ce atrage o colaborare inedită cu oraşul subteran Apellos şi cu partea americană. In paralel cu dezvoltarea acestui subiect, autorul oferă noi revelaţii despre enigmaticul Elinor, un alchimist desăvârşit.
De asemenea, cartea prezintă o informaţie-cheie, îndelung dezbătută considerată până acum un mister neelucidat, care se referă la originea adevărată a Lunii.
„Accesul în Sala Proiecţiilor înseamnă implicit un salt evident, atât în frecvenţa de vibraţie a minţii, cât şi a trupului; în interiorul acestui spaţiu, câmpul specific acţionează la nivel celular, iar influenţa subtilă asupra mentalului este deja un fapt cert. Odată cu intrarea în tuneluri, aceste influenţe iau forme caracteristice, căci fiecare culoar are într-un anumit fel propria lui. 'personalitate'."
„Ceea ce nu înţelegeam, de fapt, era aplicarea practică a metodelor alchimice, a modului în care manipulezi materia si o aduci în stadii succesive de transformare. În asta constă, de fapt, ocultarea extremă a alchimiei. Profitând de punctul în care a ajuns discuţia, am spus:
— Textele alchimice sunt pline de paradoxuri. Nu înţelegi mai nimic. Metode, succesiuni de operaţii, se vorbeşte numai în parabole şi. simbolisme De unde să vină cunoaşterea?
- Dintr-o imensă răbdare şi credinfă interioară, din devoţiune, din repetare din concentrare, mi-a răspuns Elinor. 0 fiinţă umană poate să evolueze prin graţie, prin iniţiere sau prin alte metode, dar procesul este acelaşi: trebuie mai întâi să treci anumite teste ale sau 'probe', atât exterioare, cât interioare, iar apoi, Universul are grijă sa ofere ceea ce ți-ai dorit, dacă înţelegerea ta este corectă."

Cuprins
Ultimul secret: ramificația spre Irak
Eden – o versiune derivată a „scaunului“ special
Noi perspective în dezvoltarea proiectului
Constante, simboluri si arhetipuri extraterestre pe Pământ
O viziune superioară
Primele experimente în „mașina timpului și spațiului“
Conexiunea cu Apellos
Elinor și Méntia – o discuție memorabilă
Proiectul Geamăn
Luna: origini și devenire

21 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)