Adevarul ascuns. Informatii interzise Mărește

Adevarul ascuns. Informatii interzise

nou

Autor: Dr. Steven M. Greer
Editura: Daksha
Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 488

Mai multe detalii

39,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

                 Dr. Greer vă va conduce pe coridoarele puterii secrete - ce se află dincolo de guvernele marionetă - la o grupare întunecată de oameni înnebuniţi de putere care ne conduc din umbră.

Cuvânt înainte

„Cercetarea în domeniul extraterestru, fie că vrem sau nu, ne aruncă în ştiinţa secolului douăzeci şi unu.” - J. Allen Hynek

                Experimentul uman realizat pe planeta Pământ este pe punctul autodistrugerii. Privind la ameninţările războiului nuclear, la ecocidul chimic şi biologic, la modificarea climaterică globală, la proliferarea armelor pe Pământ şi în spaţiu, la voracitatea corporaţiilor şi proasta conducere a guvernului S.u.a., la bugetele militare umflate şi agresiunea militară fără precedent, la divertismentul impus de condiţionarea noastră culturală, la răspândirea fricii şi a ignoranţei, la suprimarea ori ascunderea tehnologiilor care salvează vieţi, la răspândirea inegală a bogăţiei şi sărăciei în rândul nostru, privind la toate acestea este incredibil că mai suntem încă aici, atârnând ca de un fir de aţă. Mai avem vreo speranţă? Răspunsul meu este că singurul lucru pe care îl putem face este să încercăm.  Dar dacă încercăm, unde putem găsi răspunsurile? Aici intră în joc doctorul Steven Greer.

                L-am cunoscut pe Steven Greer cu aproape douăzeci de ani în urmă, cu ocazia unei cuvântări pe care am ţinut-o la biserica Unity din Arden, în Carolina de nord.

                După ce renunţasem la cariera mea de astronom implicat în ştiinţa-etalon de la Universitatea Princeton şi de la Corporaţia Internaţională a Ştiinţelor aplicate, începeam să mă eliberez gradat de limitările şi aşteptările ştiinţei occidentale. Studiam, de asemenea, intens fenomenul farfuriilor zburătoare/extratereştrilor, respins de majoritatea colegilor mei care sunt oameni de ştiinţă.
                Acum mă simţeam liber să explorez şi să exprim realitatea noastră transcendentă. La fel şi Steven. Eu şi doctorul Greer, medic de urgenţă strălucit, având multă experienţă în acest domeniu, am stat de vorbă până noaptea târziu prima dată când ne-am întâlnit. Am început să facem conexiuni pe care abia atunci începeam să le înţelegem: că vizitele extratereştrilor nu erau numai reale, ci că ele ne puteau ajuta să depăşim criza globală cauzată de factorul uman. De atunci înainte, Steven m-a călăuzit în mod exemplar, ajutându-mă să pătrund misterele nu numai ale fenomenului însuşi, ci şi ale „zonelor subterane” ale guvernului Statelor Unite şi ale muşamalizărilor efectuate de marile corporaţii. Ca urmare, doctorul Greer a dovedit cu perseverenţă că e un luptător neînfricat şi energic, aflat în vârful schimbării planetare.

                Mai întâi, el a fondat Centrul pentru Studiul Inteligenţei extraterestre (CSETI), în care a introdus conceptul de ambasador al oamenilor pe lângă culturile de pe planete îndepărtate – dar de această dată nu doar o simplă ficţiune a genului SF. Prin realizarea de expediţii nocturne în zonele „fierbinţi” de aterizare a ozn-urilor de pe tot globul, grupurile lui pătrund în nave prin utilizarea luminilor, sunetelor şi vizualizării, pe care le-a denumit întâlniri directe de gradul cinci sau CE-5 (prescurtare de la “close encounters of a fifth kind”, în traducere din limba engleză: „întâlniri directe de gradul cinci” (n.trad.)). Aceste reuniuni continuă să fie oferite celor interesaţi să înveţe. Apoi, Steve s-a înhămat la dificila sarcină de a localiza sursele adecvate şi de a primi de la acestea mărturii video, pe DVD, deţinute de guvernul S.U.A. de la peste o sută de martori ai unor experienţe OZN/ET în cadrul proiectului Desecretizarea, efort deosebit care a culminat cu o conferinţă de presă majoră în Washington, în mai 2001. Aceste revelaţii suferiseră un lung şi sordid proces de secretizare din partea guvernului şi a presei, la fel ca dobândirea unor tehnologii precum microelectronica, propulsia antigravitaţională şi punctul zero sau energia „gratuită” de la vizitatorii noştri. Această muşamalizare de neconceput a avut loc timp de aproape şase decade, de la prăbuşirea OZN-ului lângă Roswell, New Mexico, în iulie 1947, eveniment crucial care nu a fost cu siguranţă cauzat de baloane, aşa cum au susţinut forţele armate aeriene din S.U.A. Asemenea mituri sunt acceptate numai de cei ignoranţi sau de cei puternici şi de supuşii lor.

                Activitatea de pionierat a doctorului Greer, cu privire la dezvăluirea adevărului, a condus la o înţelegere mai profundă a credibilităţii rapoartelor despre contactele realizate cu et, ca şi a muşamalizării acestora; de exemplu, s-a aflat despre cercetarea „top secret maxim” care are loc lângă infamul Groom Lake din Nevada şi în alte părţi.
                Steven Greer este un războinic spiritual cu o înaltă chemare, care se opune acelor forţe ce se identifică drept „Statele unite”. aceste forţe sunt de fapt criminalii ce trebuie să fie aduşi în faţa justiţiei pentru nenumărate motive care sunt clare celor mai mulţi dintre noi, martori la prăbuşirea imperiului american. Doctorul Greer, mai mult decât oricine altcineva, a adus dovezile cele mai clare ale ascunderii fenomenului OZN/ET şi acum depinde de noi, adică de restul, să le înţelegem şi să le admitem. Adevărul ascuns - Informații interzise ne oferă cea mai actualizată relatare a vastei acumulări de dovezi, considerate dintr-o perspectivă autobiografică.
                Este o povestire prin care sunt dezvăluite cele mai mari mistere ale timpului nostru de către un suflet curajos, nesupus tiranilor care ne stăpânesc în ceea ce se spune a fi cea mai puternică naţiune din lume.
                În seara în care m-am întâlnit pentru prima dată cu doctorul Greer, Chad o’Shea, cleric al bisericii unitare, mi-a oferit un slogan: „Adevărul te va elibera, dar mai întâi te va îngrozi.” Dacă ne îngăduim să luăm aminte la condiţiile noastre cumplite, nu să le negăm, şi apoi să căutăm soluţii, atunci am mai putea avea o şansă ca civilizaţie.
                Această activitate curajoasă nu este pentru cei slabi.
                Mulţi oameni de ştiinţă care s-au aventurat pe tărâmuri aflate la graniţa cunoaşterii au fost ameninţaţi, asasinaţi sau suprimaţi prin avalanşe de dezinformări şi atacuri personale. Doctorul Greer a îndurat toate acestea, spre norocul nostru.
                Această carte ar putea fi cea mai importantă pe care o citiţi. Nu este numai plină de adevăruri transcendentale, ci este o chemare la acţiune pentru a trece de la paradigma tiraniei terestre la o comunitate paşnică, durabilă şi pur şi simplu cosmică.

Brian O’Leary, astronaut, membru al echipajului navei spaţiale Apollo, om de ştiinţă
14 septembrie 2005

 

21 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)