Eul fantoma Mărește

Eul fantoma

nou

Autor: David Icke
Editura: Daksha
Format: 14.5 x 21 cm
Numar pagini: 600

Mai multe detalii

50,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Întrebările curg ca niciodată până acum. Ce se petrece în Lume? Ce este „viaţa“ cu adevărat? Tot mai mulţi oameni au un sentiment de nelinişte cu privire la direcţia în care se îndreaptă societatea umană, fără să ştie de ce. Ceva se întâmplă, dar ce?

David Icke dezvăluie de mai bine de un sfert de secol „ce“ - şi cine, de ce şi cum. A făcut aceasta cu mult înainte de a exista mass-media alternativă pe care o vedem astăzi şi a împins în mod constant tot mai departe limita înţelegerii cu privire la evenimente şi realitate, aşa cum nu a mai făcut-o nimeni altcineva. Aproape în fiecare zi ceva despre care el a spus cu ani în urmă în cărţile sale că a fost plănuit să aibă loc, devine realitate.

„Eul Fantomă“ merge şi mai departe dincolo de ceea ce este vizibil, dezvăluind amploarea şi magnitudinea a ceea ce se petrece de fapt, în timp ce oamenii îşi văd de viaţa lor de zi cu zi. Cine sau ce dictează natura acestei „vieţi de zi cu zi“? Cine sau ce conduce societatea globală în jos, pe drumul întunecat al controlului, supravegherii continue şi tiraniei? Şi de ce?

David Icke răspunde la aceste întrebări cu o claritate de cristal şi arată modul în care realitatea despre care credem că este atât de „reală“ este o simulare a unei realităţi virtuale controlată de o forţă ascunsă care a manipulat masele de oameni pentru a deveni sclavele unor false percepţii „descărcate“ despre sine, lume şi realitate.

Cheia este ceea ce David numeşte „Eul Fantomă“ - „tu“ cel care crezi că eşti, dar nu eşti. Este acel „tu“ care te priveşte din oglindă, căruia îi dai un nume, îi atribui o poveste de viaţă şi o mulţime de etichete. Dar nu acesta eşti tu. Acesta este un „tu“ fabricat pentru a-ţi limita simţul realităţii, reducându-l la micul eu şi „mai bine stau în banca mea“.

Noi trăim în tărâmul Eului Fantomă şi acesta este motivul pentru care societatea este atât de nebunească, stupidă şi brutală; dar dacă poarta către Sinele infinit se deschide, nebunia se sfârşeşte - şi se va sfârşi.

26 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)