În slujba vieții eterne Mărește

În slujba vieții eterne

ISBN: 978-973-99411-1-2

nou

Autor: CHICO XAVIER
Editura: Ganesha
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 312

Al doilea volum tradus in România al popularului medium brazilian CHICO XAVIER

Youtube   FILM - Colecția Chico Xavier

Mai multe detalii

30,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Această carte inspirată prezintă într-o formă accesibilă legile spirituale ale Lumii de Dincolo, locul în care sufletele se pregătesc pentru o nouă călătorie pe Pământ.

Ce se va petrece in rai cu tatal iubitor, ai carui copii au fost incredintati pe mana Satanei? Ce extaz o poate astepta pe sotia credincioasa si devotata, al carei sot arde in focul atotmistuitor al iadului? Credeti oare ca Autoritatea Divina, in vesnicie desavarsira si infinita, se vede astfel limitata si nevoita sa impiedice manifestarea ajutorului reciproc dincolo de dimensiunea fizica, ajutor pe care chiar si stapanitorii acestei lumi, oricat de slabi si de imperfecti ar fi ei, il incurajeaza totusi si il sustin ? Ar fi oare corect ca acelora care trec de poarta cea fara de intoarcere a mormantului, spre a pasi astfel catre o noua viata, superioara. Sa le fie anulat potentialul evolutiv, cand in lumea fizica, unde oamenii sunt supusi atator si atator limitari, fiecare fiinta si fiecare forma de viata isi are calea sa proprie de evolutie? Cum se poate ca ideea de „munca“ sa fie necunoscuta in rai, cand natura ii confera o anumita menire fiecarei creaturi de pe planeta. de la cea mai de jos forma de viata pana la fiinta umana?

In realitate nimeni nu moare vreodata. Peste tot, cautarea desavarsirii continua.

Viata se reinnoieste mereu; ea ii purifica si ii ajuta sa evolueze pe toti cei aflati in slujba sa, conducandu-i triumfatori catre luminoasa Uniune Suprema cu Divinul.

CUPRINS

Revelații din lumea de dincolo
O invitație în slujba Binelui
În Sanctuarul Binecuvântării
Un oaspete binecuvântat
„Casa Transitoria”
Fratele Gotuzo
În timpul nopții
O citire a aurei
Întuneric și suferință
Slavă și recunoștință
Focul purificator
Noi prieteni
O călătorie de instruire
Oferim asistență
Mai multe lecții
Un exemplu creștin
O cerere neobișnuită
Slujitoarea credincioasă
Mulțumiri


29 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (0)