Nosso Lar Mărește

Nosso Lar

ISBN 978-973-9941-17-4

nou

Autor: Chico Xavier
Editura: Ganesha
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 200

Primul volum tradus in România al popularului medium brazilian CHICO XAVIER

Youtube   FILM - Colecția Chico Xavier

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Nosso Lar este primul volum tradus in România al popularului medium brazilian CHICO XAVIER: o extraordinară relatare a unor experiențe din lumea de dincolo (Universul Astral).

Cititorii vor descoperi impactul profund al invataturilor spirituale asupra constiintei fiintelor din lumea astrala, unde sufletul lasa in urma mastile iluzorii ale lumii materiale.

În "Nosso Lar*" ne este prezentată o lume spirituală, superioară celei fizice, care îi oferă sufletului ce ajunge acolo, după părăsirea trupului prin aşa-zisa moarte, o perspectivă mai vastă asupra legilor divine ale Universului, posibilitatea inţelegerii mai profunde a vieţii şi şansa asumării conştiente a lecţiilor spirituale. În această dimensiune subtilă, fiecare fiinţă se confruntă cu propriile sale încercări şi are de depăşit anumite obstacole de natură interioară, prejudecăţi şi concepţii eronate, pe care le-a hrănit şi le-a cultivat, datorită ignoranţei, pe când era încarnată în lumea fizică. Evoluţia interioară este marcată de purificarea profundă a propriei fiinţe, fiind singura de natură să asigure sufletului o existenţă fericită în lumea de dincolo în care să predomine înţelegerea, altruismul şi iubirea. În lumea spirituală, sufletul se arată aşa cum este el în realitate, neputând să se mai ascundă în spatele unor măşti iluzorii. Cititorii vor descoperi impactul profund al învăţăturilor spirituale asupra conştiinţei fiinţelor din această lume astrală. Ni se confirmă astfel faptul că spiritualitatea este aceeaşi pretutindeni şi că adevărurile esenţiale afirmate dintotdeauna de tradiţiile spirituale ale omenirii sunt valabile în eternitate. Conjuncturile spaţio-temporale, oricât de diverse, nu sunt de natură să ştirbească sau să diminueze în vreun fel valoarea perenă a acestor adevăruri. Fiorul profund de autenticitate şi coerenţa deplină a faptelor prezentate în paginile cărţii sunt indicii în plus că povestirea reprezintă oglindirea fidelă a unor realităţi — uneori cutremurătoare — din lumile subtile astrale, şi nicidecum o simplă ficţiune.

___
* În limba portugheză - în care a fost scrisă varianta originală a acestei cărți - expresia "nosso lar" are sensul literal "casa noastră". Totuși, în primele traduceri în limba engleză, realizate în timpul vieții și cu acordul autorului, pentru a nu induce cititorii în eroare, a fost preferată sintagma "orașul astral".

CUPRINS

Introducere la prima ediţie în limba engleză
Un prieten nou
Un mesaj de la André Luiz
În Zonele Întunecate
Clarence
Rugăciunea colectivă
Doctorul de suflete
Sub tratament
Un sfat prețios
Lisias explică
Organizarea administrativă
Problema nutriției
Parcul acvatic
Învățând despre Orașul Astral
Zona Inferioară
Cu Ministrul Ajutorării
Explicaţia lui Clarence
Vizita mamei mele
O discuţie confidenţială
Acasă la Lisias
Iubirea, hrană pentru suflet
Noua-venita
Noţiuni despre noua casă
O conversaţie interesantă
Orele-bonus
Arta de a asculta
Un apel ce răscolește sufletul
O iniţiativă generoasă
Noi perspective
În sfârșit, de lucru!
La treabă
Viziunea lui Francis
Moștenire și eutanasiere
Vampirul
Informaţii despre Veneranda
Observaţii interesante
Nou-veniţi din Zona Inferioară
O întâlnire neașteptată
Visul
Discursul Venerandei
Casa lui Tobias
Ascultând-o pe Laura
Culegi ceea ce semeni
O chemare la luptă
Discursul guvernatorului
O conversaţie neoficială
Regiunile Întunecate
Domeniile Muzicale
Sacrificiul unei femei
Întoarcerea Laurei
Rugăciunea colectivă de acasă
Întoarcerea acasă
Un cetăţean al Orașului Astral


24 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (4)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

"În urmă cu 16 ani, când taică-miu a plecat de pe aici, n-am avut liniște până la vizionarea filmului Nosso Lar. Ce este moartea? Unde plecăm? De ce atâtea boli? Unde dispar oameni și nu mai sunt găsiți? Cine e de vină pt sufletele copiilor avortați? De ce și după moarte, sufletele mai au nevoie de alinare?? Viața exemplară, fascinantă, umilă, dedicată în totalitate semenilor, îl recomandă pe Chico Xavier ca pe cel mai important releu spiritual contemporan. Citiți și alinați-vă durerea, frica, neputința, în fața morții. Întreaga colecție!"

Was this comment useful to you? Yes No

"Nosso Lar" a fost categoric o perspectivă total inedită pentru mine!

Was this comment useful to you? Yes No

Nosso Lar este o carte minunata!

Was this comment useful to you? Yes No

NOSSO LAR

Acelora dintre voi care ați suferit când cineva drag vouă a plecat din această lume vă recomand să citiți această carte NOSSO LAR în care se arată ceea ce se petrece când cineva pleacă de aici din lumea fizică în lumea de dincolo prin ceea ce numim moarte.
Moartea este doar o trecere în altă lume. Și tot ceea ce acumulăm în sfera psihică (gânduri, emoții, tendințe comportamentale) precum și roadele faptelor noastre, luăm cu noi în lumea de dincolo și va influența cursul vieții noastre acolo.
Și după ceea ce numim moarte există viață. Această viață fizică este doar o părticică din ansamblul vieții noastre.

Was this comment useful to you? Yes No