Nosso Lar Mărește

Nosso Lar

ISBN 978-973-9941-17-4

nou

Autor: Chico Xavier
Editura: Ganesha
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 200

Primul volum tradus în România al popularului medium brazilian CHICO XAVIER

BLOG Editura Ganesha Citește articolul de BLOG

Mai multe detalii

21,00 lei TVA inclus

Mai multe informații

Nosso Lar este primul volum tradus în România al popularului medium brazilian CHICO XAVIER: o extraordinară relatare a unor experiențe din lumea de dincolo (Universul Astral).

Cititorii vor descoperi impactul profund al învățăturilor spirituale asupra conștiinței ființelor din lumea astrală, unde sufletul lasă în urmă maștile iluzorii ale lumii materiale.

Moartea este o continuare a existenței pământești în alte planuri subtile ale manifestării. Sufletul părăsește trupul trecător călătorind în lumea inefabilă și misterioasă a spiritului.

Aveți ocazia să aflați povestea reală, fascinantă și plină de învățături înțelepte și folositoare,  a  unui medic care primește misiunea sacră de a transmite celor vii de pe pământ, experința sa dobândită în lumile astrale după moarte.

Medicul Andre Luiz se trezește brusc după ce a murit într-o lume întunecată, plină de ființe amenințătoare unde este chinuit și umilit de acestea fără a înțelege motivele acestei agresivități.

Aflat în culmea disperării îi cere în final ajutor divinității.

La scurt timp este scos din acel infern de câteva ființe de lumină care îl transportă într-o lume spirituală luminoasă, unde primește îngrijiri și învățături despre noua sa viață trăită într-o dragoste frățească și plină de armonie în acea dimensiune astrală.

Despre toate aceste peripeții extraordinare și multe altele, trăite de eroul nostru medic, dupa așa zisa moarte, aflați în inegalabila lucrare: Nosso Lar (Casa noastră) scrisă prin dictare celestă de faimosul medium brazilian Chico Xavier, publicată la Editura Ganesha.

29 alte produse din aceeași categorie:

Reviews (4)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 4 customer reviews

"În urmă cu 16 ani, când taică-miu a plecat de pe aici, n-am avut liniște până la vizionarea filmului Nosso Lar. Ce este moartea? Unde plecăm? De ce atâtea boli? Unde dispar oameni și nu mai sunt găsiți? Cine e de vină pt sufletele copiilor avortați? De ce și după moarte, sufletele mai au nevoie de alinare?? Viața exemplară, fascinantă, umilă, dedicată în totalitate semenilor, îl recomandă pe Chico Xavier ca pe cel mai important releu spiritual contemporan. Citiți și alinați-vă durerea, frica, neputința, în fața morții. Întreaga colecție!"

Was this comment useful to you? Yes No

"Nosso Lar" a fost categoric o perspectivă total inedită pentru mine!

Was this comment useful to you? Yes No

Nosso Lar este o carte minunata!

Was this comment useful to you? Yes No

NOSSO LAR

Acelora dintre voi care ați suferit când cineva drag vouă a plecat din această lume vă recomand să citiți această carte NOSSO LAR în care se arată ceea ce se petrece când cineva pleacă de aici din lumea fizică în lumea de dincolo prin ceea ce numim moarte.
Moartea este doar o trecere în altă lume. Și tot ceea ce acumulăm în sfera psihică (gânduri, emoții, tendințe comportamentale) precum și roadele faptelor noastre, luăm cu noi în lumea de dincolo și va influența cursul vieții noastre acolo.
Și după ceea ce numim moarte există viață. Această viață fizică este doar o părticică din ansamblul vieții noastre.

Was this comment useful to you? Yes No